Aπάντησε στο εξώδικο του ΠΑΟΚ ο ΑΝΤ1: «Πολύ σοβαρό λάθος»

12:35 | 20/10/2021

Για «πολύ σοβαρό λάθος που αυτονόητα δεν θα επαναληφθεί» κάνει λόγο ο ANT1, απαντώντας στο εξώδικο του ΠΑΟΚ!

Χαμός στον ΠΑΟΚ για όλα όσα έγιναν στο ''Ρουκ Ζουκ'' του ΑΝΤ1, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποστέλλειεξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό, ζητώντας άμεσα επανόρθωση.

Το περιβόητο απόσπασμα με την λέξη... Βουλγαρία δεν κόπηκε στο μοντάζ, γεγονός που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στους ασπρόμαυρους που κινήθηκαν άμεσα στη λογική του εξωδίκου.

Η απάντηση του ANT1 ήρθε μέσω ανακοίνωσης, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το σοβαρό λάθος, όπως σημειώνουν, με τη δέσμευση πως δεν θα επαναληφθεί, τονίζοντας πως αποδοκιμάζεται πλήρως από τη διοίκηση του σταθμού:

Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1. Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.