Απελάθηκε από την Αυστραλία και ανεμβολίαστος προπονητής!

12:20 | 15/01/2022

Η Ρενάτα Βοράτσοβα δεν ήταν η μόνη... παράπλευρη απώλεια στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σύμφωνα με τη σερβική ιστοσελίδα Sport Klub, η βίζα του (ανεμβολίαστου) Φίλιπ Σερντάρουσιτς, αδερφού και προπονητή του Νίνο Σερντάρουσιτς (Νο.246), ακυρώθηκε μόλις προέκυψε το θέμα του Νόλε. Όπως και η Βαράτσοβα, ο Σέρβος επέλεξε να μην κυνηγήσει δικαστικά το θέμα και έφυγε άμεσα από την Αυστραλία!

«Τη μέρα που έφτασε στη χώρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από το κέντρο μετανάστευσης στις 10 το βράδυ και με καλούσαν για συνέντευξη το επόμενο πρωί», δήλωσε ο ίδιος. «Αφού σταμάτησαν εκείνον, φαντάζομαι ότι έπρεπε να μας σταματήσουν όλους. Ούτε εγώ, ούτε ο Νόβακ ανακαλύψαμε την ιδέα της ιατρικής εξαίρεσης, όμως. Ακολουθήσαμε τους κανόνες και πήραμε τη βίζα».

Γίνεται για άλλη μια φορά αντιληπτό ότι αν ο Τζόκοβιτς επέλεγε τον δρόμο της σιωπής, αν δεν ανακοίνωνε πριν το ταξίδι στη Μελβούρνη ότι θα έπαιζε στο Australian Open με ιατρική εξαίρεση, τότε πιθανότατα δεν θα γινόταν κανένας θόρυβος και θα έμπαινε χωρίς πρόβλημα στη χώρα. Όπως, άλλωστε, μπήκαν και οι Βοράτσοβα, Σερντάρουσιτς...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.