Ο Φεράντο, ο Εργοτέλης και ο... Γκώνιας

SMS
12:20 | 20/11/2018

Ο προπονητής που ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη, θα τεθεί αύριο αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του - πως συνδέεται με τις δύο ομάδες ο Τάκης Γκώνιας

Στις αρχές Ιουλίου του 2014, ο Εργοτέλης ανακοίνωνε τον ''άγνωστο'' προπονητή Χουάν Φεράντο. Πριν αναλάβει τον πάγκο του Εργοτέλη, ήταν προπονητής της Σερίφ Τίρασπολ με την οποία είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Μολδαβίας

Ο Ισπανός προπονητής είχε έρθει για να υπηρετήσει ένα φιλόδοξο Project στην Α' Εθνική, όμως οι δύο ήττες από Καλλονή και Πανιώνιο στις δύο πρώτες αγωνιστικές οδήγησαν στο γρήγορο διαζύγιο. 

Πέρυσι, επέστρεψε στην χώρα μας για τον Βόλο, με ρεκόρ 24-4-2, ανέβηκε στη Football league ενώ και φέτος το ξεκίνημα του με την ομάδα του Βόλου είναι άκρως θετικό (3-0-1). Αύριο Εργοτέλης και Βόλος θα τεθούν αντιμέτωποι για την 5η αγωνιστική.

Μάλιστα, θυμίζουμε ότι πριν αναλάβει ο Φεράντο την νεοσύστατη ομάδα του Βόλου, εκείνη είχε ανακοινώσει προπονητή ακόμα έναν γνώριμο της Κρητικής ομάδας, τον Τάκη Γκώνια. Όμως, ο ''γάμος'' των δύο πλευρών δεν προχώρησε και ο Γκώνιας ανέλαβε εκείνο το καλοκαίρι τον Εργοτέλη. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.