Απίστευτη ανακοίνωση της ΑΕΛ για Κουτσιανικούλη - Μπαντιμπαγκά

12:40 | 21/03/2022

Υποτιμητική ανακοίνωση από την ομάδα της Λάρισας για δύο πρώην παίκτες της ΑΕΛ και του Εργοτέλη

Με φινάλε γκραν γκινιόλ και μπόλικη ένταση ολοκληρώθηκε το Αναγέννηση Καρδίτσας - ΑΕΛ, για το πρωτάθλημα της Superleague 2. Μάλιστα, στον απόηχο της αναμέτρησης, η ΑΕΛ εξέδωσε υποτιμητική ανακοίνωση με αποδέκτες τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της, τους Κουτσιανικούλη, Μπαντιμπαγκά και Καρανίκα.

H επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει για άλλη μία φορά την διοίκηση της Αναγέννηση Καρδίτσας για την εξαίρετη φιλοξενία, αλλά θέλουμε να ευχαριστήσουμε και ειδικά τους πρώην ποδοσφαιριστές μας Κουτσιανικούλη, Καρανίκα και Μπαντιμπανγκά για την υπέροχη συμπεριφορά τους απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας μετά το τρίτο γκολ του Γλυνού.

Σε ανταμοιβή τους για αυτή την συμπεριφορά τους, στον μεν Κουτσιανικούλη είναι έτοιμος ο σύλλογος παλαιμάχων της ΑΕΛ και ο κ. Παραφέστας να του προσφέρουν την θέση του έξω δεξιά, στον Καρανίκα δωρεάν θεραπεία από τον γιατρό μας κ. Μπασδέκη και τον φυσικοθεραπευτή μας κ. Ζαχαρή για τα προβλήματα που του προκάλεσε στην μέση ο νεαρός Μαυριάς στα δύο πρώτα γκολ και στον ημίγυμνο Μπατιμπανγκά η διατροφολόγος της ομάδας μας θα του κάνει ένα ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος, γιατί η κοιλιά του σου δίνει την εντύπωση ότι είναι έγκυος.

Όταν η ΑΕΛ διώχνει παίκτες το κάνει πάντοτε δικαιολογημένα και δεν αδικεί κανένα, με κριτήριο πάντοτε πρώτα τον χαρακτήρα και μετά όλα τα άλλα.

Η αγνωμοσύνη στον κ. Κούγια που τους χρυσοπλήρωσε και η αγνωμοσύνη στην φανέλα της ΑΕΛ που είχαν την τιμή να φορέσουν είναι το μεγαλύτερο ποινικό αδίκημα.

Ειδικά για τον Καρανίκα για τα προβλήματα στην μέση που του προκάλεσε ο νεαρός Μαυριάς και λόγω του βαρέως τραυματισμού του αντικαταστάθηκε στο 35 λεπτό, ο χορηγός της ομάδας μας κ. Νταβέλης προσφέρει ειδική θεραπεία μέσης στο κέντρο αποκατάστασης ΑNIMUS, γιατί σε οποιαδήποτε ομάδα και αν έπαιξε ήταν πάντα αναντικατάστατος και όπως λέει ο ίδιος είναι άνδρας παντελονάτος.

Ειδικά θέλει να τον ευχαριστήσει και ο κ. Κούγιας για τα υπέροχα λόγια που έλεγε για αυτόν μετά το φιλικό παιχνίδι το καλοκαίρι στην Καρδίτσα, όταν μαζί με κάτι αληταράδες έβριζαν την νεκρή μάνα του, πριν τον σταματήσει ο πάντοτε ευγνώμων και αληθινά αρσενικός Νίκος Γκόλιας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.