Απίστευτη ανατροπή και νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ!

21:43 | 07/01/2021

Στο 82' έχανε 1-2 και στο 92' πήρε το τρίποντο της νίκης με 3-2 επί του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι!

Με μία επική ανατροπή στο φινάλε και με τον Χαρίση να «τιμωρεί» την παλιά του ομάδα, ο Ατρόμητος νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 15η ημέρα στη Super League.

'Ήταν μακράν το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής, αφού οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να ανατρέψουν δύο φορές το εις βάρος τους σκορ. Με τη νέα απώλεια, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι και απέχει τέσσερις βαθμούς από τον δεύτερο Άρη, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων ανέβηκε στην ένατη θέση.

Χαρίσης και Νάτσος (αφού πρώτα έγινε χρήση του VAR) απάντησαν στο γκολ του Ουάρντα στο 82' και χάρισαν στον προσεχή αντίπαλο του ΟΦΗ μία μεγάλη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γιαννιώτης (32΄ Μανδάς), Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Κιβρακίδης, Νταβιώτης (60΄ Μουνίθ), Νάτσος, Χαρίσης, Μανούσος (76΄ Μάτιτς), Κωτσόπουλος (75΄ Χριστοδουλόπουλος).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Σβαμπ (71΄ Ελ Καντουρί), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (78΄ Νινούα), Μουργκ (71΄ Ουάρντα), Τζόλης (66΄ Λάμπρου), Σφιντέρσκι (78΄ Κρμέντσικ).


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.