Απίστευτη ανατροπή ο ΑΟΧ Κισσαμικός!

17:42 | 13/05/2018

Επική ανατροπή πέτυχε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στα Περιβόλια επί του Απόλλων Πόντου στις καθυστερήσεις του αγώνα στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής.

Με απίστευτη ανατροπή οι «μπλε» επικράτησαν του Απόλλων Πόντου με 2-1 ο οποίος είχε προηγηθεί με τον Βεργώνη στο 33', με τους Τόλι και Βρεττό να δίνουν τη νίκη στην ομάδα τους στο 90+3' και 90+5' αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου πέτυχαν τα 2 γκολ της νίκης. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 33' από την κεφαλιά του Βεργώνη μετά το φάουλ του Μπρίτο, ένα γκολ που παρέμεινε μέχρι και τις καθυστερήσεις του ματς. Η ομάδα του Πετράκη πριν σημειώσει τα γκολ της μεγάλης νίκης είχε 2 δοκάρια, με το δυνατό σουτ από τον Ξύδα στο 56’ ενώ στο 87’ ο Γεωργιάδης μετά το γύρισμα του Σάλιακα έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της ομάδας του, προσπαθώντας να απομακρύνει σε κόρνερ.

Διαιτητής: Σωτηριάδης (ΕΠΣ Λασιθίου)

Βοηθοί: Πάγκαλος (ΕΠΣ Λασιθίου)- Παπαδάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Κουναλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (87' Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (74' λ.τρ. Χαλκιαδάκης), Γκίνη (80' Βρεττός), Λεμονής, Σάλιακας, Ξύδας, Λέο.

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας (34' λ.τρ. Τσεμπερίδης), Λιόνης, Βεργώνης, Καλαϊτζίδης (70' Δόρης), Βλαχομήτρος, Συμελίδης, Μπρίτο, Χασομέρης (82' Κυβελίδης)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.