Απίστευτη πρόκριση του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις!

Στο 5ο και 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το αποτέλεσμα, επικράτησε 2-1 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Το απόλυτο «θρίλερ» έγινε στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ να πετυχαίνει δύο γκολ στις καθυστερήσεις και να προκρίνεται στους «4» του κυπέλλου, νικώντας 2-1 την ΑΕΚ. Το πρώτο ματς στην Τούμπα είχε λήξει ισόπαλο 0-0 και η Ένωση «αγκάλιασε» την πρόκριση όταν προηγήθηκε με τον Σιμόες στο 83΄. Όμως, ο Κούρτιτς στο 90+5΄ και ο Μιτρίτσα στο 90+7΄ υπέγραψαν ένα από τα πιο συγκλονιστικά ντέρμπι των τελευταίων ετών και έστειλαν την ομάδα του στους ημιτελικούς όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Υπό το βλέμμα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Γκουστάβο Πογέτ ο οποίος έκανε «ντεμπούτο» σήμερα στο ΟΑΚΑ, οι δύο «Δικέφαλοι» έδωσαν μάχη για να παραμείνουν στη διεκδίκηση του κυπέλλου. Το θέαμα ήταν πολύ μέτριο σε ένα από τα χειρότερα ντέρμπι των τελευταίων ετών, καθώς ήταν φυσιολογικό να κυριαρχήσει η σκοπιμότητα αφού το διακύβευμα ήταν πολύ μεγάλο. Όμως το φιναλε... αποζημίωσε τόσο τον Ουρουγουανό εκλέκτορα, όσο κι εκείνους που παρακολούθησαν το ματς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα (90΄ Μισελέν), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμόες, Σιμάνσκι, Άμραμπατ (90+3΄ Ανσαριφάρντ), Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο (90΄ Λε Ταλέκ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης (63΄ Σάστρε), Ινγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (90+3΄ Μουργκ), Τσιγγάρας (64΄ Μίτριτσα), Κούρτιτς, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (82΄ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Άκπομ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.