Απίστευτη συσπείρωση: Παραχωρούν γήπεδα στην ΑΕ Κατσαμπά!

SMS
10:42 | 08/01/2020

Οι τρομερές καταστροφές στο γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά (το οποίο χρησιμοποιούν Τριτωνία και Ποσειδώνας) έχει φέρει ποδοσφαιρική συσπείρωση από πολλές ομάδες του τοπικού.

Το γήπεδο στον Καρτερό υπέστη «βιβλική καταστροφή», με τον «Ηφαιστίωνα» να το μετατρέπει σε... λιμνοθάλασσα, καταστρέφοντας τον αγωνιστικό χώρο, τα αποδυτήρια και τα γραφεία.

Ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Γιάννης Μαστροκυριακάκης, με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε στις καταστροφές που υπέστη για μια ακόμα φορά το γήπεδο και αναρωτήθηκε αν αξίζει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο: «Το ποδοσφαιρικό σωματείο για όλους αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι απλά ένας αθλητικός σύλλογος. Είναι τρόπος ζωής. Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι είναι λίγοι. Όπως είμαστε και εμείς στην ΑΕΚατσαμπά, αλλά όταν δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά (πολιτεία και όλους τους αρμόδιους) σε βάζει σε σκέψεις μήπως ήρθε η ώρα να τα παρατήσεις».

Θυμίζουμε ότι για το θέμα η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης ανακοίνωση ζητώντας την βοήθεια των αρχών για την αποκατάσταση των ζημιών. Παράλληλα, ζήτησε από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ την αναβολή του αγώνα με τις Μοίρες, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο γήπεδο στον Καρτερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις γνωστοποιήθηκε η καταστροφή αμέσως πολλές ομάδες προσφέρθηκαν να παραχωρήσουν το γήπεδό τους για να εξυπηρετήσουν τις τρεις ομάδες που από τη μία στιγμή στην άλλη έμειναν «άστεγες». Είναι χαρακτηριστική η κίνηση του προέδρου της Παλιάνης, Δημήτρη Τυράκη, ο οποίος άμεσα επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τους τόνισε ότι παραχωρεί το γήπεδο όποτε του ζητηθεί και για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται. Το ίδιο έγινε και από την πλευρά του Μοχού, από τον ΠΑΟΚρουσώνα, ενώ δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν τα τηλέφωνα για να συμπαρασταθούν άπαντες στην ΑΕ Κατσαμπά. Και η Δαμάστα, το πρωί της Τετάρτης, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι «με απόφαση του προέδρου της Δαμάστας κ. Αντώνη Παπαδάκη, το γήπεδο της Δαμάστας παραχωρείται δωρεάν στα τρία σωματεία όποτε το χρειαστούν. Επίσης καλούμε τους αρμόδιους φορείς να σκύψουν στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να αναζητήσουν τρόπους οριστικής επίλυσης του.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτη καταστροφή στο γήπεδο της ΑΕ Κατσαμπά

«Μαζί να ξεπεράσουμε το πρόβλημα, δεν θα αφήσουμε την ομάδα στην τύχη της»


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.