Απίστευτο: «Ντου» για αντιντόπινγκ στα Δύο Αοράκια!

11:57 | 23/03/2019

Η WADA έκανε αιφνίδια επίσκεψη για αντιντόπινγκ κοντρόλ στους... αερομοντελιστές του Παγκοσμίου που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντί-Ντόπινγκ (WADA) δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και στους ελέγχους του συμπεριλαμβάνονται ακόμα και οι... αερομοντελιστές!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αυτές τις μέρες διεξάγεται στο Ηράκλειο οι Παγκόσμιοι Αγώνες Αερομοντελισμού (κατηγορία ακροβατικών εσωτερικού χώρου), οι οποίοι διεξάγονται για πρώτη φορά στην Κρήτη. Μάλιστα, σήμερα (Σάββατο) διεξάγονται οι τελικοί στα Δύο Αοράκια (η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη).

Λίγο πριν τους τελικούς, άνθρωποι της WADA επισκέφτηκαν αιφνιδίως τα Δύο Αοράκια και προχώρησαν σε αντιντόπινγκ κοντρόλ στους συμμετέχοντες, προ έκπληξης όλων αφού δεν είναι συνηθισμένο να ελέγχονται για ντόπινγκ... αερομοντελιστές. Βέβαια, η WADA δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ακόμα και στα πιο... περίεργα σπορ, θέλοντας να καταπολεμήσει το ντόπινγκ.

Οι υπεύθυνοι του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντί-Ντόπινγκ, οι οποίοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου στα Δύο Αοράκια, αλλά και από την αρτιότητα της διοργάνωσης, ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία, πήραν δείγματα από τους φιναλίστ αερομοντελιστές και αποχώρησαν, δίνοντας συγχαρητήρια στους επικεφαλής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.