Απίστευτο: Σταματά το ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μωραϊτης!

19:13 | 28/12/2018

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση γνωστοποίησε ο Βαγγέλης Μωραϊτης.

Ο Βαγγέλης Μωραϊτης με ανακοίνωσή του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, γνωστοποίησε το πρόωρο τέλος της καριέρας του, αποχωρώντας από την ενεργό δράση.

Οπως αναφέρει, η απόφασή του είναι καθαρά προσωπική και δεν έχει σχέση ούτε με τον Ηρόδοτο ούτε με τον Ηρακλή Νύκταρη.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής έγραψε:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελείωνουν!!! Από μικρό παιδί ερωτευμένος με αυτό το άθλημα! Το ποδόσφαιρο! Από μικρός είχα αυτήν την καψούρα να μεγαλώσω και να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα! Το πάλεψα ,το προσπάθησα μέχρι που κάποια στιγμή έκανα φέτος το 1ο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα που ανδρώθηκα και βοήθησα αλλά και βοηθήθηκα... τον ΗΡΟΔΟΤΟ!! Μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και έναν κόσμο που ήταν ο 12ος παίχτης για εμάς! 

Σας ευχαριαστω όλους μέσα από την καρδιά μου όλους και αυτούς που με αγκάλιασαν αλλά και αυτούς που με έκαναν μακριά... όλους το ίδιο σας συμπαθώ δεν έχω με κανέναν τίποτα! 

Αποφάσισα λοιπόν να σταματήσω να κυνηγάω επαγγελματικά το ποδόσφαιρο για προσωπικούς λόγους! Δεν με έδιωξε ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ούτε ο κ. Ηρακλής Νυχταρης ήταν απλά δικιά μου απόφαση! Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Marina Pontikaki- Stelios Sokianos έναν ανθρωπο που περάσαμε πολλά και που βοήθησε σε όλο αυτό το έργο τα τελευταία 3-4 χρόνια! Επισης τους συμπαίκτες μου Mixalis Afroditi Fragoulakis Βασίλης Μπάμπης Manos Foukarakis Kostas Provudakis μαρκος κουυρης. (MåRkøs KøuRis) Alexandros Smi Michalis Avgenikos Αλέξανδρος Κασμερίδης Γιώργος Καργιωτάκης και όλα τα παιδιά συγνώμη αν ξέχασα κάποιον σας ευχαριστώ για αυτά που περάσαμε είστε υπέροχοι όλοι καλά παιδιά και παιχταράδες! Ευχαριατω επειδή τον Mike Strintzis ένα παιδί δικό μας που έδωσε και θα δίνει την ζωή του για αυτήν την ομάδα!!! Σας ευχαριστώ όλους! 

Ειμαι ιδιαίτερα συγκινημένος αλλά όπως είπα κάθε εμπόδιο για καλό! Ναι είστε καλά.. καλή χρόνια να έχουμε και να χαίρεστε τις οικογένειες σας! Υγεία πάνω απ’ολα! Καλή συνέχεια στην ομάδα μας! ΗΡΟΔΟΤΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.