Απίστευτος διασυρμός του ΟΦΗ στο Βόλο!

ΟΦΗ

Στην χειρότερη του φετινή εμφάνιση, ο ΟΦΗ ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στο τελευταίο ματς της χρονιάς - τραυματίας αποχώρησε ο Βούρος

Από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα, ο Βόλος κυριάρχησε στο ματς απέναντι σε έναν άνευρο, μπερδεμένο, με πολλές αλλαγές και χωρίς διάθεση ο ΟΦΗ, ο οποίος έχασε με 5-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για την 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος Super League Interwetten. Μια ήττα έπειτα από την χειρότερη φετινή του εμφάνιση στο πρωτάθλημα


Ο Βόλος μπήκε ορεξάτος στο ματς, ήταν εκείνος με τις δύο τελικές στην αρχή ενώ η υπεροχή του μετουσιώθηκε με γκολ του Φαν Βέερτ στο 12', ο Ολλανδός ικανός με μια όμορφη κίνηση έκανε το 1-0 με σουτ εντός περιοχής, ο Μανδάς δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Η συνέχεια δεν είχε μεγάλες διαφορές από το ξεκίνημα του ματς. Κακός ο ΟΦΗ, έχανε εύκολα την μπάλα με τον Βόλο να έχει διάθεση και τον Φαν Φέερτ να σκοράρει στο 29' το 17ο γκολ του την σεζόν, ολοκληρώνοντας ένα 30λεπτο υπεροχής για την ομάδα της Μαγνησίας. Ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι ασύνδετος και μη απειλητικός, στο 36' ο Φερνάντες με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 και στην κρητική ομάδα περίμεναν να τελειώσει το ημίχρονο ώστε να ανασυνταχθούν. Στο 37' ο Βούρος τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Γιαννούλης. Δείτε εδώ την πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του.

Στην επανάληψη ο Νίκος Νιόπλιας έκανε δύο αλλαγές, άλλαξε σύστημα και από 5-4-1 το έκανε 4-3-3 με την είσοδο των Φελίπε και Τσιλιανίδη, με τον δεύτερο να γίνεται απειλητικός από το 47' όταν ο Παπαδόπουλος τον νίκησε σε τετ-α-τετ. Όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η κρητική ομάδα δεν μπορούσε ούτε σε αυτό το διάστημα να δημιουργήσει, δέχτηκε 4ο γκολ στο 65' από τον Ρομέρο, έπειτα από λάθος έξοδο του Μανδά και κεφαλιά του παίκτη του Βόλου. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ροσέρο στο 81' ''χτύπησε'' ξανά, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του Βόλου με το σκορ πλέον στο 5-0! Μάλιστα, στο 84' ο Φαν Φέερτ έφτασε κοντά στο χατ τρικ όταν το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε δύσκολα ο Μανδάς.

* Το τελικό 5-0 δίνει στον Βόλο την ευκαιρία να γιορτάσει ένα ιδανικό φινάλε και στην κρητική ομάδα να μπαίνει σε σκέψεις, προβληματισμό για μια εμφάνιση που δεν τιμά κανέναν, την χειρότερη την φετινή σεζόν στην Superlegue.

** Ιστορικό ματς καθώς είναι στο πρώτο στην ιστορία της κατηγορίας που σφυρίζει γυναίκα διαιτητής, η Ελένη Αντωνίου.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου, Γκιουλέν, Φεράρι, Άλχο, Μπαριέντος (56’ Ριένστρα), Μεταξάς, Τσοκάνης (76' Λογαράς), Ροσέρο, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Μαντάς, Ουές, Διαμαντής (46’ Τσιλιανίδης), Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν (64’ Στάικος), Μπουζούκης, Τοράλ, Ντουρμισάι (46’ Λουίς Φελίπε).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.