Απίθανη ανατροπή η ΑΕΛ στο «Βικελίδης»!

19:23 | 28/09/2019

Παρ ότι ο Άρης προηγήθηκε με 2-0, η ΑΕΛ κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 στη Θεσσαλονίκη - πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, πρωταγωνιστής ο Ουάρντα

Μια πολύ μεγάλη νίκη για την ΑΕΛ. Παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν ότι ο Άρης μετά το γρήγορο 2-0 θα έφτανε σε μια εύκολη νίκη, η ΑΕΛ  κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και με γκολ του Ουάρντα πήρε το ''διπλό'' με 3-2, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Superleague.

O Βέλεθ άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με κεφαλιά, με τον Μπρούνο Γκάμα να δίνει αέρα δύο τερμάτων, δύο λεπτά αργότερα, πιάνοντας στον... ύπνο τους φιλοξενούμενους.  Όμως, η ''απάντηση'' ήρθε νωρίς για την ΑΕΛ, μόλις στο 20', με τον Νούνιτς να σκοράρει το πρώτο του φετινό γκολ ενώ στο 33' ο ίδιο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του

Στο β' μέρος ο Άρης μπήκε δυνατά, έχασε αρκετές φάσεις ωστόσο αυτή που σημείωσε 3ο τέρμα ήταν η ΑΕΛ. Ο Αμρ Ουάρντα  με κεφαλιά στο 74ο λεπτό, έγραψε το 3-2, χαρίζοντας ένα τεράστιο διπλό στην ομάδα του, μέσα σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι το «Κλ. Βικελίδης». 

Ένταση στο τέλος με το πέναλτι που έδωσε αρχικά εις βάρος της ΑΕΛ και στη συνέχεια πήρε πίσω ο Σκουλάς, αφού μέσω VAR υπέδειξε εν - τέλει επιθετικό φάουλ στον Μόρα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.