ΑΠΙΘΑΝΗ ανατροπή και πρωτάθλημα για την Μάντσεστερ Σίτι!

20:02 | 22/05/2022

Η Μάντσεστερ Σίτι ανέτρεψε σε 5 λεπτά το εις βάρος της 0-2, νίκησε 3-2 την Άστον Βίλα και στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Τρομερό φινάλε στην Premier League με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να κατακτά τον τίτλο με απίστευτη ανατροπή. Νίκησε 3-2 την Άστον Βίλα και άφησε τη Λίβερπουλ στα κρύα του λουτρού (επικράτησε 3-1 της Γουλβς).

Στο «Ετιχαντ» η Άστον Βίλα του Τζέραρντ προκάλεσε... εμφράγματα αφού προηγήθηκε 0-2 με γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το 0-2 του Κουτίνιο στο 69' ήταν αυτό που σήμανε την αντεπίθεση της Σίτι, η οποία λίγο αργότερα όχι μόνο μείωσε, αλλά σε 5 λεπτά έφτασε στην μεγάλη ανατροπή! Στο 76' ο Γκιντογάν έκανε το 1-2, στο 78' ο Ρόδρι ισοφάρισε σε 2-2 και στο 81' πάλι ο Γκιντογάν σκόραρε για το 3-2.

Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ έβλεπε τον τίτλο να πλησιάζει με τη βοήθεια... του Τζέραρντ, αλλά χάθηκε σε λίγα λεπτά. η Γουλβς προηγήθηκε μόλις στο 3', αλλά η ομάδα του Κλοπ το γύρισε με τέρματα στο 24', στο 84' και στο 89'. Η δική της ανατροπή δεν έφτασε, αφού η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε τον τίτλο με χιτσκοκικό τρόπο!

Tα γκολ της απίστευτης ανατροπής στο Μάντσεστερ Σίτι-Αστον Βίλα:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.