Απίθανη ανατροπή: Ο Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Ναδάλ!

14:54 | 17/02/2021

Στα ημιτελικά του Australian Open προκρίθηκε ο Έλληνας τενίστας κερδίζοντας με 3-2 τον σπουδαίο Ράφα Ναδάλ

Φοβερά πράγματα από τον Στέφανο στην Αυστραλία και το Australian Open. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η ποιότητα του Ναδάλ θα μετρήσει, με τον Ισπανό να επικρατεί με 2-0 (6-2,6-3) στα πρώτα σετ, όλα άλλαξαν στο 3ο σετ. Εκεί, πήρε το σετ με 7-6 στο ται μπρέικ και στη συνέχεια επικράτησε με 6-4 στο 4ο game και 7-5 στο τελευταίο όπου τελικά πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Μεντβέντεφ!

To παιχνίδι ξεκίνησε λίγο πριν τις 11.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15.00, κράτησε περίπου 3 ώρες. Ο Έλληνας τενίστας μετά το 3ο σετ έδειχνε πιο πειστικός στα σερβίς του από τον σπουδαίο Ναδάλ, το τελευταίο game ήταν για γερά νεύρα, ο Ναδάλ ''έσβησε'' δύο Match points όμως ο Τσιτσιπάς ήταν ψύχραιμος - όπως σε όλη την διάρκεια του αγώνα - κράτησε το σερβίς του και έτσι θα βρεθεί στον ημιτελικό ενός Grand Slam!

Θυμίζουμε ότι στον πρώτο ημιτελικό ο Τζόκοβιτς θα αναμετρηθεί με την έκπληξη του τουρνουά, Ρώσο Καράτσεφ (10.30 - Πέμπτη) και το ραντεβού του Τσιτσιπά με τον Μεντβέντεφ αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής (19/02)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.