Απίθανο ξέσπασμα στην ανατροπή της Ρεάλ!

20:16 | 30/04/2021

Η Ρεάλ θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία της EuroLeague που επιστρέφει από το εις βάρος της 0-2 και η νέα ανατροπή στο Game 4 με της Εφές ξεσήκωσε τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την αναμέτρηση για το DAZΝ!

Ήταν μια ιδιαίτερη σεζόν η φετινή για τους «blancos» του Πάμπλο Λάσο που… γονάτισαν από τις αποχωρήσεις και τους μαζεμένους τραυματισμούς.

Και αν τα πράγματα όσον αφορά τον Φακούντο Καμπάτσο ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενα όσον αφορά την πρόθεσή του να αποχωρήσει στα μέσα της χρονιάς για το ΝΒΑ, εντούτοις, η συμφωνία του Γκάμπριελ Ντεκ με την Οκλαχόμα παραμονές της έναρξης των playoffs σόκαρε το οικοδόμημα του Λάσο, ο οποίος έχασε και τον Άντονι Ράντολφ με ρήξη αχίλλειου τένοντα στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η Ρεάλ παραδόθηκε αμαχητί στην Κωνσταντινούπολη ωστόσο κατάφερε να φέρει στα ίσα τη σειρά με δυο νίκες στο WiZink Center, έστω και αν ο Έντι Ταβάρες παραμένει εκτός δράσης λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς.

Οι Μαδριλένοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 13 πόντους (59-72) στο 32:42, εντούτοις πέτυχαν νέα ανατροπή, επικρατώντας με 82-76 και πλέον όλα θα κριθούν στο Game 5 στις 4 Μαΐου. Ήταν τέτοια η ένταση του ματς που ξεσηκώθηκαν ακόμα οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν την αναμέτρηση για λογαριασμό της κορυφαίας πλατφόρμας αγώνων DAZN!

Πηγή: gazzetta.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.