Από μικρά στις νίκες στο τένις

11:30 | 21/05/2022

Μεγάλη επιτυχία για το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. η κατάκτηση της τρίτη θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τον Γιώργο Τρούλη και η τέταρτη για την Άλκηστη Σταματάκη.

Οι μικροί αθλητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στον Μαραθώνα και κατάφεραν να διακριθούν στην κατηγορία των 10 ετών όπου συμμετείχαν.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. στην Β φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος για τις κατηγορίες 10 και 14 ετών συμμετείχε με συνολικά 13 αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στα προκριματικά και στο κυρίως ταμπλό.

Κατηγορία 10 ετών: Γιάννης Αποστολάκης, Κωνσταντίνος Πετράκης, Σταύρος Στρατάκης, Αλέξανδρος Τιτάκης-

Καρτσωνάκης, Γιώργος Τρούλης, Ηρακλής Χρηστάκης, Μάνος Χρηστάκης, Βασιλεία Αγουρίδα και Αλκηστίς

Σταματάκη.Κατηγορία 14 ετών: Νίκολας Αμανάκης, Θάνος Ζαβουργιανός, Γιώργος Τσαπάκης και Μαρία Ζαχαράκη.

Ο Γιώργος Τρούλης στους προκριματικούς αγώνες των Ομίλων κατέλαβε την πρώτη θέση και μπήκε στο κυριώς ταμπλό. Στον πρώτο γύρο κέρδισε τον Στάυρακα (ΟΑ Αγ. Αναργύρων) 60. Στους 32 απέκλεισε τον Τσακίρη (ΟΑ Βούλας) 64 για να μπει στους 16, όπου αντιμετώπισε το Νο8 Καούνη (Αττικός Ήλιος), τον οποίο κέρδισε 62. Στην οκτάδα κέρδισε τον Αντωνίου (ΟΑ Βόλου) 76(4). Στον ημιτελικό αποκλείστηκε από τον Χανιώτη Λαζάκη 63 και στον μικρό τελικό κέρδισε 63 το Νο1 του ταμπλό, Κοντογιώργη (Φιλοθέη) και πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η Άλκηστις Σταματάκη, πραγματοποίησε τρεις νίκες στον προκριματικό γύρο των Ομίλων και μπήκε στο κυρίως ταμπλό. Στο ταμπλό είχε μια πολύ καλή πορεία. Στις 32κέρδισε την Κοντυλοπούλου (ΑΣΑ Τρικάλων) 60. Στην δεκαεξάδα επιβλήθηκε της Βογιατζή (Περιστέρι) 60. Στην οκτάδα συνάντησε την συμπαίκτρια της Αγουρίδα, που κέρδισε 62 και πήρε την προκριση για τα ημιτελικά. Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τσεπετονίδου (ΟΑ Σερρών) και έχασε 61. Στον μικρό τελικό, έχασε δύσκολα από την Νικολή (ΟΑ Λαγκαδά) 76(1) και πήρε την τέταρτη θέση.

Η Αγουρίδα Βασιλεία, μπήκε στην οκτάδα, αφού αποκλείστηκε από την Σταματάκη 62. Νωρίτερα στα προκριματικά είχε καταφέρει να κατακτήσει την δεύτερη θέση στους Ομίλους και να μπει στο ταμπλό.

Ο Κωνσταντίνος Πετράκης, κατέκτησε την πρώτη θέση τους προκριματικούς αγώνες των Ομίλων και μπήκε στο κυρίως ταμπλό. Στο κυριώς ταμπλό μπήκε στην 16αδα μετά από δυο νικηφόρους αγώνες. Αποκλείστηκε από τον Λαζάκη (Ο.Α Χανιών) 61.

Ο Ηρακλής Χρηστάκης, κατέκτησε την πρώτη θέση στους Ομίλους και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό. Στον πρώτο γύρο αποκλείστηκε από τον Λειβαδιτάκη (ΟΑ Σούδας) 75.

Ο Γιάννης Αποστολάκης, κατέκτησε την δεύτερη θέση στους Ομίλους και πήρε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό.

Στον πρώτο γύρο αποκλείστηκε από τον Μπρίκο (ΓΕ Πρέβεζας). Στην κατηγορία 10 ετών ο Σταύρος Στράτακης, ο Αλέξανδρος Τιτάκης- Καρτσωνάκης και ο Μάνος Χρηστάκης έπαιξαν στους προκριματικούς αγώνες των Ομίλων, όπου και παρέμειναν.

Ο Θάνος Ζαβουργιανός στην κατηγορία 14 ετών έφτασε στους 16 κάνοντας δυο νικηφόρους αγώνες. Στον γύρο των 16 έχασε από τον Μπουκουβάλα (Ο.Α. Λαγκαδά) 60 62. Στα διπλά με συμπαίκτη τον Φορτώση αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο.

Ο Νικόλας Αμανάκης αγωνίστηκε στα προκριματικά των 14αριών, όπου κατάφερε να πραγματοποιήσει τρεις νίκες, για να αποκλειστεί στον τελευταίο γύρο, από τον Στεφανίδη (ΑΚΑ Μαραθώνα) 63 61. Ο Νικόλας κατάφερε να μπει τελικά στο ταμπλό, όπου έχασε από το Νο2 Γελαδάρη (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) 60 60.

Στα 14αρια αγωνίστηκε και ο Γιώργος Τσαπάκης που αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών από τον Στεφάνου (Περιστέρι) 60 61.

Η Μαρία Ζαχαράκη στα κορίτσια 14, αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών από την Τσούτση (ΑΣ Πέρα) 76(3) 61.

Όλα τα παιδιά διακρίθηκαν για την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Τα αποτελέσματα τους πιστοποιούν για μια ακόμη φορά την σημαντική δουλειά που κάνουν οι προπονητές του αθλητικού σχολείου του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑ.Α.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες, τον κ. Νίκο Μελισσουργάκη, τον κ. Κωστα Τζιγκουνάκη και τέλος τον Τεχνικό Διευθυντή του τμήματος κ. Μανόλη Δολιανίτη, που με μεγάλη επιτυχία διευθύνει το τμήμα, ώστε οι αθλητές να φτάνουν σε υψηλές διακρίσεις με ήθος, ευγένεια και υποδειγματική συμπεριφορά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.