Από ψυχοβγάλτης, βρίσκει γκολ... από παντού

20:54 | 03/05/2019

Ο ΟΦΗ πηγαίνει στο Περιστέρι με απουσίες στην επίθεση, αλλά βάσει αριθμών είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να τον απασχολεί.

Έχει κορυφωθεί η αντίστροφη μέτρηση για το ματς της Κυριακής στο Περιστέρι, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις διακοπές του Πάσχα και το ενδιαφέρον όσον αφορά στον ΟΦΗ πηγαίνει στο αγωνιστικό κομμάτι και πιο συγκεκριμένα σε αυτούς που θα καλύψουν τις απουσίες.

Η κρητική ομάδα θα πάει στο ματς με τον Ατρόμητο χωρίς καθαρόαιμο φορ, εκτός του Πέρσον, αφού ο Γιακουμάκης είναι τιμωρημένος και ο Βουό τραυματίας. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βέρα θα χρειαστεί να κάνει αλχημείες στην επίθεση, αφού κι άλλες φορές στο πρόσφατο παρελθόν ο ΟΦΗ έχει παίξει με «ψευτοεννιάρι» μπροστά.

Το οξύμωρο βέβαια με τον ΟΦΗ έχει να κάνει με το γεγονός ότι από τα 28 γκολ που έχει πετύχει έως τώρα στο πρωτάθλημα, δεν έχει ξεχωρίσει κάποιος επιθετικός. Αν δείτε τους αριθμούς των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ όσον αφορά στο σκοράρισμα, θα διαπιστώσετε ότι ο Πατρίκ Βουό, ο Γιώργος Γιακουμάκης και ο Ερικ Πέρσον, οι επιθετικοί περιοχής δηλαδή, έχουν πετύχει συνολικά 4 γκολ (από 2 οι δύο πρώτοι, κανένα ο Σουηδός), ενώ τούτη τη στιγμή πρώτος σκόρερ είναι ο Χουάν Νέιρα με 4.

Επί της ουσίας, δηλαδή, ο ΟΦΗ το βρίσκει το γκολ στα τελευταία παιχνίδια ακόμα κι αν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών στην επίθεση και αυτό σίγουρα είναι απόρροια της δουλειάς του τεχνικού επιτελείου που «άπλωσε» το σκοράρισμα και βρήκε περισσότερες λύσεις σε αυτό το κομμάτι.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ πήρε βοήθειες και από τις μεταγραφές του χειμώνα, αφού τόσο ο Ναμπί όσο και ο Βαζ έχουν βρει δίχτυα (από 3 έκαστος) απλοποιώντας ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε ιδιαίτερα τον πρώην τεχνικό του Ομίλου, Νίκο Παπαδόπουλο και την ομάδα γενικότερο στον πρώτο γύρο. Αν βάλετε τα 4 γκολ του Νέιρα και τα 6 των δύο προαναφερθέντων, πάμε στα 10 σύνολο, έξι περισσότερα από τα τέρματα των Γιακουμάκη και Βουό.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, το έχει το γκολ, για να το πούμε στην καθομιλουμένη, πιο εύκολα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, αλλά εκεί που πάσχει ακόμα είναι στη διαχείριση του αποτελέσματος όταν παίρνει το προβάδισμα μιας και εξακολουθεί να χάνει βαθμούς. Το μπροστά φτιάχτηκε, το πίσω θέλει δουλειά ακόμη...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.