Από τη μία ο Κούγιας και από την άλλη ο Γεωργίου: Πήξαμε στις... αποκαλύψεις

SMS
19:28 | 26/05/2019

Δεν μας έφτανε ο Αλέξης Κούγιας τώρα έχουμε και τον Γιώργο Γεωργίου.

Από τη μία οι... ψυχαναγκασμοί του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ και με τις συνεχείς προσωπικές δηλώσεις και από την άλλη οι δήθεν αποκαλύψεις του νέου προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης. Δεν μας έφτανε ο Κούγιας με τα όσα λέει για τον ΟΦΗ που αποτελούν προσβολή της ιστορίας του κρητικού συλλίγου, τώρα έχουμε και τον γνωστό -και λάτρη της ρεπορταζιακής ίντριγκας- δημοσιογράφο να ανακαλύπτει συμφωνία ΟΦΗ-Δέλλα.

Πήξαμε από τους παράγοντες που πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα και προχωρούν σε ανυπόστατες αποκαλύψεις. Ο Κούγιας έχει εμμονή με τον ΟΦΗ για το πεντακάθαρο και δίκαιο 1-3 στο ΟΑΚΑ -για το 0-1, βέβαια, της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ όλα καλά κι όλα ανθηρά- ενώ ο Γεωργίου ανακάλυψε ξάφνου ότι ο Τραϊανός Δέλλας θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα λόγω Μπούση.

Δεν φτάνει η εσωστρέφεια, η γκρίνια και η αμφισβήτηση που ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και παράγοντες που θέλουν να έχουν στραμμένα πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Που να γλιτώσει το δύσμοιρο ποδόσφαιρο...

Και δεν μιλάμε για απλούς ανθρώπους, χωρίς ιδιότητα. Μιλάμε για ποδοσφαιρικούς παράγοντες!

Οπως λέει ο θυμόσοφος λαός σε τέτοιες περιπτώσεις «ας τους μαζέψει κάποιος!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Απόλλων εξέδωσε ανακοίνωση για τον Γιώργο Γεωργίου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.