Τα λόγια, οι πράξεις και το ματς της Κυριακής

SMS
08:20 | 02/03/2019

Ο Κώστας Γιαννούλης είπε τα πράγματα ως έχουν, όμως το θέμα είναι να εφαρμοστούν κόντρα στην Λάρισα…

Στις δηλώσεις του για το ματς με την ΑΕΛ ο έμπειρος ακραίος αμυντικός του ΟΦΗ ήταν λακωνικός και ξεκάθαρος...Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις… Αυτό, εξάλλου, τόνισε και ο 32χρονος ποδοσφαιριστής.

Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική του ευθεία, ο Όμιλος βρίσκεται σε δεινή θέση και πλέον απαιτούνται έργα για ν’ αποφευχθεί ο υποβιβασμός με ή και χωρίς αναδιάρθρωση. Δικαιολογίες δε χωράνε πια και οι παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου πρέπει να βγάλουν εγωισμό στο χορτάρι για να σώσουν την παρτίδα.

Οι ίδιοι έφεραν την ομάδα σ’ αυτή τη δυσμενή κατάσταση και οι ίδιοι είναι εκείνοι, οι οποίοι οφείλουν ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κάνουν τα πάντα για να κρατηθεί ο ΟΦΗ στη Super League.

Άγχος σίγουρα υπάρχει. Το είπε και ο Γιαννούλης και έτσι είναι… Ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να νικήσουν και αυτό τον παράγοντα, καθώς στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν πια επιλογές. Ο Όμιλος δυστυχώς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και τα περιθώρια στένεψαν  ασφυκτικά.

Το παραμικρό λάθος έχει τεράστιο κόστος και γι’ αυτό οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είναι ανάγκη να τα εκμηδενίσουν για να προλάβουν το «τρένο» της παραμονής. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Απλά πρέπει να δείξουν επιτέλους στην πράξη πως έχουν αναλογιστεί το μέγεθος του κίνδυνου. Η νίκη απέναντι στους Θεσσαλούς θα βοηθήσει για να δοθεί το έναυσμα της αντεπίθεσης.

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.