Από την Αναγέννηση Ιεράπετρας στην Αμερική!

18:49 | 24/01/2020

Ο Λαμίν Τζαουνέ έκανε το μεγάλο «βήμα» στην καριέρα του.

Ο μεσοεπιθετικός από την Γκάμπια άφησε την Αναγέννηση Ιεράπετρας για την Atlanta United 2. Από την Α’ ΕΠΣ Λασιθίου, έτσι, θ’ αγωνίζεται πλέον στη δεύτερη κατηγορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο αμερικανικός σύλλογος δοκίμασε τον Λαμίν, έμεινε ικανοποιημένος από τις ικανότητες του και προχώρησε στην απόκτηση του.

Ο 25χρονος εξτρέμ έπαιξε την περασμένη περίοδο στον Ιαλυσό και από το καλοκαίρι και μετά ενσωματώθηκε στους Λασιθιώτες, που με ανακοίνωση τους δεν έκρυψαν τη χαρά τους και τον αποχαιρέτησαν.

Αναλυτικά: «Μια τεράστια επιτυχία έρχεται να προστεθεί στην ιστορία της Αναγέννησης και αυτή είναι η μεταγραφή του Lamin Jawneh στην Atlanta United, ομάδα Ά κατηγορίας του πρωταθλήματος MLS της Αμερικής. Ο Lamin, που ήταν στη πόλη μας από το καλοκαίρι, φεύγει και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο λασιθιώτικο ποδόσφαιρο . Μάγεψε όσους είχαν την ευκαιρία και τη τύχη να τον δουν να αγωνίζεται με τη φανέλα της Αναγέννησης.

Στον Lamin, η διοίκηση και το προπονητικό team, είδαν αυτό το ξεχωριστό που είχε σαν παίκτης , τον πίστεψαν , τον εμπιστεύτηκαν και τον έφεραν στην Αναγέννηση. Tον έφεραν στην νοτιότερη πόλη της Ευρώπης, κάτι που μάλλον δεν είχε δει το ελληνικό σκάουτινγκ, αφού ο Lamin αγωνιζόταν ήδη δύο χρόνια σε Ρόδο και Κρήτη. Από την νοτιότερη λοιπόν πόλη της Ευρώπης και από την Αναγέννηση στο MLS της Αμερικής , ο δικός μας Lamin.

Σύσσωμη η οικογένεια των Λιονταριών εύχεται στον Lamin καλή συνέχεια στην τεράστια ομάδα της Atlanta United ,να συνεχίζει να μαγεύει και εκεί, τους λάτρεις του ποδοσφαίρου και να γνωρίσουν όλοι αυτόν τον εξαιρετικό παίκτη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.