Από την αυτοκριτική, στην πράξη: Τι νέο θα δούμε στον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και ο Νταμπράουσκας που θέλει να επαναφέρει τον ΟΦΗ στις... εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έκανε την αυτοκριτική του, μίλησε για τα προβλήματα του ΟΦΗ, στάθηκε στις αγωνιστικές παθογένειες της ομάδας και πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στις αλλαγές. Τι νέο θα δούμε από τον Λιθουανό προπονητή ώστε να διαφοροποιήσει την κατάσταση και να βγάλει την ομάδα του από το αγωνιστικό αδιέξοδο;

Το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κρίσιμο, για βαθμολογικούς λόγους, αλλά ταυτόχρονα έχει τεράστιο ενδιαφέρον ως προς το restart που θα επιχειρήσει ο ΟΦΗ για να πάρει ξανά τα πάνω του.

Οκ, δεν ήταν για πέταμα ο ΟΦΗ των Σερρών ώστε να πάρει τη... σκούπα ο Νταμπράουσκας, αλλά σίγουρα χρειάζονται οι τονωτικές «ενέσεις» για να ξεκολλήσει από τη λάσπη. Για παράδειγμα, με δεδομένες τις απουσίες Μπάκιτς και Τοράλ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα επιλέξει. Θα πάει με τον Ριέρα στον άξονα ή θα δούμε τον Νέιρα βασικό, για πρώτη φορά εφέτος;

Και δεν είναι μόνο τα πρόσωπα που έχουν σηκώσει συζητήσεις είναι η γενικότερη εικόνα του ΟΦΗ που ψάχνει το... ξέσπασμα, μία νίκη που θα βάλει τέλος στο αρνητικό σερί και θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξέρει καλά πως πλέον βρίσκεται σε θέση... κριτικής. Δεν είναι όλα ρόδινα, πρέπει κι ο ίδιος να... ανακάμψει και να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ο ΟΦΗ παίζει στην έδρα του, η πίεση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη κι αυτό συνήθως δίνει κίνητρο. Σίγουρα, πάντως, βάζει τον Λιθουανό προπονητή σε μία διαδικασία σκέψεων για την ομάδα που θα παρουσιάσει το Σάββατο όχι μόνο για να έρθει η νίκη, αλλά για να δείξει πως η αυτοκριτική του δεν ήταν απλώς μία πράξη στρατηγικής για να κατευνάσει τα πνεύματα, αλλά αποδοχής των λαθών του (ή εμμονών του, πείτε το όπως θέλετε).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.