Από Ν. Αμερική η πρόταση για Κάιπερς

Betsson Super League 2

Ο Βέλγος επιθετικός παραμένει σε πρώτο πλάνο στον Εργοτέλη, καθώς πέραν της ανακοίνωσης της ποινής του που αναμένεται εντός της ημέρας (9/5), βρίσκεται και στο μετεγγραφικό επίκεντρο…

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ για την πρόταση που υπάρχει στα χέρια των διοικούντων του Εργοτέλη για τον Κάιπερς, αυτή προέρχεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα από το Μεξικό και μια από τις ιστορικότερες ομάδες τις χώρας. Πρόκειται για προσφορά η οποία πλησιάζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ (!), η οποία όμως δημιουργεί δεύτερες σκέψεις στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ενημερωθεί σχετικώς. 

Επιθυμία του Κάιπερς είναι να αγωνιστεί στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται σε μια ηλικία όπου μπορεί να κάνει ακόμα μεγαλύτερο άλμα στην καριέρα του στο εγγύς μέλλον, κάτι που θα αποτελέσει τροχοπέδη αν φύγει εκτός ηπείρου. Παρόλα αυτά η πρόταση είναι εξαιρετικά δελεαστική και χρειάζεται ώριμη σκέψη από όλους τους εμπλεκόμενους, πριν ληφθεί η τελική απόφαση. 

Την ίδια ώρα δυνατά στο παιχνίδι απόκτησης του Βέλγου επιθετικού έχει μπει η ΑΕΚ, η οποία πέραν ποσού που προσφέρει στον Εργοτέλη, παραχωρεί και τον Τσέλιο. Ο τελευταίος είναι μια σημαντική μονάδα για την κρητική ομάδα, η οικονομική προσφορά όμως που συμπληρώνει την προσφορά κρίνεται μικρή. 

Ο ΟΣΦΠ από τη δική του πλευρά έχει κάνει ανεπίσημη κρούση, η οποία περιλαμβάνει μεν μεγαλύτερο ποσό από αυτό της Ένωσης, δίχως όμως έμψυχα ανταλλάγματα. Ούτε αυτή η προοπτική ικανοποιεί οικονομικά τον Εργοτέλη και αναμένεται αν δεν υπάρξουν… αυξήσεις στα ποσά από κιτρινόμαυρους και ερυθρόλευκους, οι κρούσεις τους να μην έχουν αντίκρισμα για την κρητική ΠΑΕ. Μικρότερες από όλες τις προτάσεις-κρούσεις, είναι του Ατρόμητου.

Όλα αυτά την ίδια ώρα όπου στον Εργοτέλη πιστεύουν πως θα έχουν σύντομα και άλλες επίσημες προτάσεις στα χέρια τους για τον Κάιπερς, οι οποίες μπορεί να μην είναι του μεγέθους αυτής που έχουν τώρα, θα είναι όμως μεγάλες και κυρίως δελεαστικές και για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να συναινέσει και αυτός από την πλευρά του. 

Παράλληλα πέραν του Βέλγου, οι διοικούντες τον Εργοτέλη αναμένουν προτάσεις και για άλλους παίκτες, όπως πχ για τον Έφορντ, για τον οποίο επίσης έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές κρούσεις, αλλά και για Έλληνες παίκτες οι οποίοι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.