Από την Κ17 του ΟΦΗ στην Αταλάντα

SMS

Έφυγε σήμερα (Τετάρτη) για το Μπέργκαμο της Ιταλίας ο 16χρονος Μιχάλης Τσαμπουράκης για να ενταχθεί στις ακαδημίες της Αταλάντα

Έμεινε ελεύθερος από την Κ17 του ΟΦΗ τον Ιούνιο, έστειλε στιγμιότυπα στην Ιταλική ομάδα (και σε άλλες), δοκιμάστηκε, και τελικά θα αποτελέσει παίκτη της Ιταλικής ομάδας. Αυτή είναι η σύντομη ιστορία του 16χρονου Μιχάλη Τσαμπουράκη.

Ο ΟΦΗ τον απέκτησε από την Ακαδημία του Λίντο πριν λίγα χρόνια, ήταν μέλος της Κ17 του Ομίλου (και Κ14, Κ15, ΟΦΗ ’94) αλλά και μέλος των Μικτών Ηρακλείου, από τον Ιούνιο έμεινε ελεύθερος από την κρητική ομάδα.

Τότε, ενδιαφέρον είχε εκφράσει προς το πρόσωπο του και η ΑΕΚ όμως ο ίδιος και η οικογένεια του επιθυμούσαν την ''φυγή'' στο εξωτερικό.

Ο Ιταλικός σύλλογος τον... τσέκαρε αρχικά σε βίντεο, στη συνέχεια από κοντά και τελικά θα τον εντάξει στο δυναμικό της και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Primavera με όνειρα κάποια στιγμή να παίξει και στο Καμπιονάτο.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τσαμπουράκης έκανε σήμερα (Τετάρτη) το μεγαλύτερο ταξίδι, αυτό για την Ιταλία για την μόνιμη πλέον εγκατάσταση του στο Μπέργκαμο, μιας και έκλεισε τα 17 του χρόνια.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι ακαδημίες της Αταλάντα θεωρούνται από τις κορυφαίες στην γειτονική χώρα, ενώ αυτή τη στιγμή η Κ19 βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας της Primavera.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.