Από την Κέρκυρα… στους «16»

07:57 | 19/12/2018

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται στις 15.00 από την Κέρκυρα με στόχο να «σφραγίσει» την παρουσία του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος ολοκληρώνει το μεσημέρι τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων και θέλει φυσικά να… τελειώσει τη δουλειά της πρόκρισης. Το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου, εξάλλου, είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχο του, αφού ακόμη και η ισοπαλία είναι αρκετή.

Οι «ασπρόμαυροι», βέβαια, θα μπουν στο γήπεδο για τη νίκη, η οποία είναι πολύ πιθανό να τους δώσει και την πρώτη θέση στο γκρουπ τους. Οι Φαίακες, πάντως, όχι μόνο δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα, αν και σύνολο της Football League, αλλά διατηρούν ελπίδες για την είσοδο στους «16». Αν, δηλαδή, κερδίσουν τον ΟΦΗ, τότε συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Αυτό σημαίνει πως ο Όμιλος οφείλει να παρουσιαστεί πειθαρχημένος για να μην μπλέξει σε περιπέτειες, κάτι που έχουν συνειδητοποιήσει άπαντες, μιας και ο θεσμός του Κυπέλλου σίγουρα τους ενδιαφέρει. Μια ενδεχόμενη επιτυχία, άλλωστε, θα βοηθήσει και στον τομέα της ψυχολογίας ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου (22/12) απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο 47χρονος τεχνικός δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προχωρήσει και σε αλλαγές στην ενδεκάδα, προκειμένου να παρουσιαστούν κόντρα στους Περιστεριώτες πιο… φρέσκες κάποιες από τις βασικές μονάδες της ομάδας του. Απουσίες, ωστόσο, υπάρχουν και πάλι, καθώς οι Αραβίδης και Μπολάκης είναι τραυματίες, ο Στρέζος στρατευμένος και ο Μεγιάδο αποκλείστηκε από την αποστολή για να πάρει ανάσες.

Αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Νέιρα, ο οποίος την Τρίτη (18/12) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στις γάμπες και ο Παπαδόπουλος ενδεχομένως να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του. Τη συνάντηση θα διευθύνει ο Κομίνης από την Ένωση Θεσπρωτίας με βοηθούς τους Κούλα (Ξάνθη) και Μωϋσιάδη (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Μπαΐλης (Πρέβεζας-Λευκάδας). Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου:

Σήμερα (15.00)

  • Κέρκυρα-ΟΦΗ
  • Νίκη Βόλου-Ξάνθη

Η βαθμολογία

1.ΟΦΗ 4 (3-0)

2. Ξάνθη 4 (1-0)

3. Κέρκυρα 3 (1-1)

4.Νίκη Βόλου 0 (0-4)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.