Από την κόλαση στον παράδεισο η Ρεάλ με λυτρωτή Μπενζεμά!

00:33 | 13/04/2022

Ο τρομερός Μπενζεμά με τα 12 γκολ στο Champions League σκότωσε την εξαιρετική Τσέλσι και χάρισε την πρόκριση στη Ρεάλ!

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε από την κόλαση του 0-3 στον παράδεισο το 2-3 και με χρυσό σκόρερ τον Καρίμ Μπενζεμά (12 στη φετινή διοργάνωση) στην παράταση προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Η Τσέλσι πήγε στη Μαδρίτη γνωρίζοντας τη δυσκολία της αποστολής της μετά το 1-3 στο Λονδίνο, στο πρώτο ματς, με χατ-τρικ του τρομερού Μπενζεμά. Οι "μπλε", όμως, πάλεψαν για το θαύμα και έφτασαν στο 75' να έχουν την πρόκριση στην αγκαλιά τους με μία απίστευτη ανατροπή. Στο 15' ο Μάουντ άνοιξε το σκορ, ο Ρίντιγκερ στο 51' έκανε το 0-2 και ο Βέρνερ στο 75' πέτυχε σκορ πρόκρισης με το 0-3! Δέκα λεπτά νωρίτερα η Τσέλσι είχε κάνει το 0-3 με τον Μάρκος Αλόνσο, με την Ρεάλ να στέκεται τυχερή αφού μετά από εξετάση της φάσης από τον VAR ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ, από τη στιγμή που ο Ισπανός είχε βρει τη μπάλα (και) με το χέρι, κάνοντας το κοντρόλ για να τη στρώσει στο δεξί του πόδι. Μετά την κατραπακιά του 0-3 η Ρεάλ αντέδρασε με τον Ροντρίγκο στο 80ο λεπτό, ο οποίος της έδωσε οξυγόνο και μείωσε σε 1-3 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα!

Από τη στιγμή που η Ρεάλ έμεινε ζωντανή μετά το σοκ του 0-3 και πήγε το ματς στην παράταση, ήταν η σειρά του Μπενζεμά να συνεχίσει αυτό που έκανε στο Λονδίνο. Με το τέταρτο προσωπικό του γκολ στα ματς με την Τσέλσι σε αυτή τη φάση, μείωσε κι άλλο, στο 96', σε 2-3 και έβαλε ξανά μέσα στην πρόκριση τη "βασίλισσα". H Τσέλσι είχε τις ψυχικές δυνάμεις για να πιέσει και να πετύχει ακόμα ένα γκολ για να στείλει το ματς στα πέναλτι. Λίγο πριν το φινάλε της παράταση άγγιξε το 4-2, με τον Χάβερτς να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζέιμς από τα δεξιά και να στέλνει τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Κουρτουά. Το 2-3 δεν άλλαξε και η ομάδα του Αντσελότι κατάφερε, παρά την ήττα, να πάρει την πρόκριση-θρίλερ για τα ημιτελικά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.