Από την Κόρινθο στο Ναύπλιο ο Γιάννος Τζάνης

14:10 | 03/07/2019

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός «μετακόμισε» στο Ναύπλιο για λογαριασμό του Οίαξ.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τζάνης, με θητεία σε Εργοτέλη και Ηράκλειο και τελευταία στην Κόρινθο, θα είναι βοηθός του Χάρη Κουλουριώτη στην ομάδα του Ναυπλίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Στο πλευρό λοιπόν του Χάρη Κουλουριώτη θα βρίσκονται ως βοηθοί ο Ηρακλειώτης Τζανής Γιάννος, με θητεία σε Εργοτέλη, Ηράκλειο και ΚΑΟ Κορίνθου καθώς και οι συντοπίτες μας Κοκκάλας Λευτέρης, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη πρώτου προπονητή στο εφηβικό τμήμα του Οίακα και Φιλίνης Διαμαντής, ο οποίος θα ηγηθεί για δεύτερη χρονιά και στο παιδικό τμήμα του Οίακα.

Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Παπούλιας Γιώργος που πέρυσι βρισκόταν στο επιτελείο του Πρωτέα Βούλας, τόσο στην ανδρική (Β΄ Εθνική) όσο και στην γυναικεία ομάδα (Α1).

Με την προσθήκη των ανωτέρω, το Δ.Σ. του Οίαξ Ναυπλίου πιστεύει ότι γίνονται βήματα προς την σωστή κατεύθυνση τόσο για την επιτυχή συμμετοχή της ομάδας μας στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας όσο και για την άρτια οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Η διοίκηση του συλλόγου θα είναι συνεχώς δίπλα τους για να τους υποστηρίζει.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.