Από τον Εργοτέλη στη Δόξα η Ηλιάδη

14:33 | 29/01/2020

Μεταγραφή στην Δόξα 2016 για την Σοφία Ηλιάδη του Εργοτέλη

Μάλιστα, η Ηλιάδη ανακοινώθηκε από τη νέα της ομάδας, η οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους προπονητές Βαγγέλη Κουτσάκη και Γιάννα Δούκα καθώς και την οικογένεια του Εργοτέλη.

Αναλυτικά:

Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Γυναικών «ΔΟΞΑ 2016» , είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την νεαρή αθλήτρια Ηλιάδη Σοφία.

Η Σοφία ξεκίνησε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μέσα από την Ακαδημία κοριτσιών Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ την τριετία 2012-2014. Την επόμενη τριετία 2014-2017 αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (23συμμετοχές-12τέρματα), όπου και την τελευταία περίοδο κατακτά το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνικής.

Την περίοδο 2017-2018 Ο Εργοτέλης κατακτά το πρωτάθλημα στην Β’ Εθνική (14 συμμετοχές – 9 τέρματα) και στην επόμενη περίοδο 2018-2019 συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής με (17 συμμετοχές). Τέλος στην τρέχουσα περίοδο στην Β’ Εθνική του 3ου Ομίλου είχε (5 συμμετοχές) . Έχει κληθεί και παίξει στην Εθνική Κορασίδων, ενώ άρχισε να σπουδάζει στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής.

Όραμα της αθλήτρια μας είναι, κάποια στιγμή να ενταχθεί το Γυναικείο Ποδόσφαιρο μέσα στα πανεπιστήμια όπως γίνεται στο εξωτερικό, για να μπορούν τα κορίτσια να συνδυάζουν σπουδές με ποδόσφαιρο. Επίσης η κοινωνία να αντιμετωπίζει με ίσους όρους το αντρικό και το γυναικείο ποδόσφαιρο και ελπίζει κάποια στιγμή όλες οι Π.Α.Ε. να έχουν γυναικείες ομάδες, για να αυξηθεί ο αριθμός των γυναικών που ασχολούνται με τη στρογγυλή “Θεά” .

Να ευχαριστήσει τους προπονητές του Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ, κ. Δούκα Γιάννα και κ. Κουτσάκη Βαγγέλη για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της, στεκόταν πάντα δίπλα της σε κάθε ποδοσφαιρικό βήμα. Θέλει επίσης να ευχαριστήσει την οικογένεια του Γ.Σ.ΕΡΓΟΤΕΛΗ που έδωσε την δυνατότητα να κάνει πραγματικότητα το ποδοσφαιρικό της όνειρο, τις συμπαίκτριες για τις αξέχαστες στιγμές που περάσανε μαζί, μέσα από χαρές και λύπες μεγαλώσανε και ωριμάσανε ποδοσφαιρικά. Εύχεται ότι καλύτερο στην καθεμία ξεχωριστά και να επιστρέψει η ιστορική αυτή ομάδα στην κατηγορία που ανήκει.

Τέλος, να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της ΔΟΞΑΣ 2016, κ. Λαζαρίδη Νικόλαο τον προπονητή κ. Τερζή Κώστα τις νέες συμπαίκτριες που από την πρώτη στιγμή ένιωσε ευπρόσδεκτη στην ομάδα της ΔΟΞΑ 2016 και δεσμεύεται ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.