Από τον Ηρόδοτο... στην ΑΕΚ ο Καρλής!

17:07 | 04/07/2018

Σε μία κίνηση ενίσχυσης των τμημάτων υποδομής της προχώρησε η ΑΕΚ, η οποία έκανε δικό της τον Μιχάλη Καρλή. O Mιχάλης προέρχεται από τις υποδομές του Ηροδότου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών!

Μια από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι η δημιουργία ισχυρών τμημάτων υποδομής, με παίκτες που θα μπορούν να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα σε βάθος χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό, η Ένωση προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική κίνηση.

Κι αυτό γιατί έκανε δικό της τον 15χρονο Μιχάλη Καρλή, τον οποίο και απέκτησε από τον Ηρόδοτο, με συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει

«Η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής αποτελεί σταθερά βασική προτεραιότητα.

Η ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι υπέγραψε σήμερα (04/07) συμφωνητικό πενταετούς διαρκείας (έως το 2023) με τον αθλητή Μιχάλη Καρλή (15 χρ., 1μ.84), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρόδοτο.

Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ιστορικό σύλλογο της προσφυγικής Νέας Αλικαρνασσού (Ηρακλείου Κρήτης) για τη συνεργασία, αλλά και την οικογένεια του αθλητή για την εμπιστοσύνη στα ιδεώδη και στο αναπτυξιακό Πρόγραμμα της «Ένωσης»».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.