Από τον ΟΦΗ στον Εργοτέλη ο Κοιλιάρας!

17:40 | 18/01/2019

Aκόμα ένας πλάγιος αμυντικός αποχαιρετά τον ΟΦΗ - επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στον Εργοτέλη ο Γιάννης Κοιλιάρας - τις επόμενες ώρες οι ανακοινώσεις - διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Τη φανέλα του Εργοτέλη αναμένεται να φοράει από εδώ και στο εξής, ο Γιάννης Κοιλιάρας. Ο νυν μπακ του ΟΦΗ, έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με την ομάδα του Μαρτινέγκο και αναμένεται να αποτελέσει τον αντί Γιακούμπου στους ''κιτρινόμαυρους''. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, κάποιες λεπτομέρειες απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών, μάλιστα η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί ακόμα και σήμερα.

Μετά τους Αραβίδη, Κομεσίδη και Αργυρόπουλο, ο 31χρονος αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τον ΟΦΗ και έτσι βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ''Γεντί Κουλέ''. 

Ο Γιάννης Κοιλιάρας αποχαιρετά τον ΟΦΗ έπειτα από 3μησι σεζόν στον ΟΦΗ, με τον οποίο αγωνίστηκε σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες και βοήθησε αρκετά την κρητική ομάδα στην επάνοδο της στα ''σαλόνια'' του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο αριστεροπόδαρος μπακ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ φέτος με τον ΟΦΗ, στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα, συνολικά σκόραρε 2 με την ''ασπρόμαυρη'' φανέλα.

Συνεπώς, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα επόμενα 24ωρα, ο Γιάννης Κοιλιάρας θα φορέσει ξανά τα ''κιτρινόμαυρα'', μετά από 10 χρόνια. Απομένουν οι λεπτομέρειες, ώστε να ανακοινωθεί η λύση συνεργασίας του με τον ΟΦΗ και η επιστροφή του στον Εργοτέλη. Άλλωστε, στο Μαρτινέγκο έκανε ο ίδιος τα πρώτα του επαγγελματικά, ποδοσφαιρικά βήματα, τη σεζόν 2007-08, κάνοντας ντεμπούτο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-0).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.