Αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!

09:00 | 28/01/2024

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει ο Τσάβι στο τέλος της σεζόν όπως ανακοίνωσε ο ίδιος!

Μια είδηση βόμβα έκρυβε η συνέντευξη Τύπου του Τσάβι μετά την εντός έδρας ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Βιγιαρεάλ με 5-3. Και αυτό γιατί ο Τσάβι θέλησε να ενημερώσει ο ίδιος τους εκπροσώπους του Τύπου πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο Τσάβι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα τον Νόεμβριο του 2021, ύστερα από μία διετία στην Αλ Σαντ. Σε αυτά τα 2,5 χρόνια στους μπλαουγκράνα πανηγύρισε την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, αλλά και του Super Cup Ισπανίας.

«Το συναίσθημα του να είσαι προπονητής της Μπάρτσα είναι δυσάρεστο, είναι σκληρό, νιώθεις ότι δεν σε σέβονται πολλές φορές, ότι η δουλειά σου δεν εκτιμάται και είναι τρομερή καταπόνηση της ψυχικής υγείας, της διάθεσης, είμαι πολύ θετικός τύπος, αλλά η ενέργεια πέφτει σε σημείο που λες ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω.

Και έτσι είναι, το έχω αποφασίσει εδώ και καιρό και είναι μια κατάσταση που ήδη επηρεάζει τον σύλλογο. Και μετά πρέπει να αποφασίσω ότι φεύγω στις 30 Ιουνίου χωρίς άλλη καθυστέρηση.

Αν είχαμε κερδίσει 3-2, ίσως δεν θα το έλεγα σήμερα, αλλά ίσως την επόμενη εβδομάδα, ήταν να βρω τη στιγμή, το είχα αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.