Αποχωρεί από τον Εργοτέλη ο Περακάκης βάζοντας τέλος σε φήμες και σενάρια

SMS

Ο ηγέτης της γυναικείας ομάδας του Εργοτέλη, Σταύρος Περακάκης, με δήλωση του τόνισε ότι δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι ενώ διεύψευσε ότι θα ηγηθεί του συλλόγου ενόψει της επόμενης ημέρας

Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Σταύρος Περακάκης, διοικητικός ηγέτης της ομάδας γυναικών του Εργοτέλη, θα έπαιζε σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στον Εργοτέλη, μετά τις εκλογές της 5ης Ιουνίου, ο ίδιος με προσωπική του δήλωσε διέψευσε τα παραπάνω ενώ όπως τόνισε: ''δεν έχει αντοχή και ανοχή να παραμείνει στην γυναικεία ομάδα''.

Μάλιστα, ευχαρίστησε δημόσια τους Γιώργο Βρέντζο και Γιώργο Στειακάκη ενώ αποκάλυψε ότι σε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου θα δώσει απαντήσεις στα ''κορίτσια'' του. Τέλος, άφησε αιχμές προς κάποιους παλιούς παράγοντες της ομάδας ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι ''κάποιοι άνθρωποι προσφέρθηκαν να συνδράμουν οικονομικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο επόμενο βήμα χωρίς κανένα ενεργό ρόλο σε καμία διοίκηση κάτι που δυστυχώς δεν έχω ακούσει ή έχω δει διάθεση από κανέναν από τους λεγόμενους παλιούς παράγοντες .''

Η δήλωση του Σταύρου Περακάκη

4 χρόνια, κάτι μήνες, κάτι ημέρες και αρκετά χρήματα.

Τα διέθεσα με πλήρη συνείδηση, όραμα και αγάπη στο αποτέλεσμα. Ποτέ μου δεν «πούλησα» Εργοτελομετρα, προσπάθησα να συνταυτιστώ αλλά πάντα η διαδρομή με έβρισκε μόνο μου και πάντα χαμένο .

Πλέον, όπως πολύ σωστά διάβασα, ναι, κατάφερα να φτάσω την γυναικεία ομάδα δεύτερη στον Α Εθνική κατηγορία ,έχοντας και πάνω από 6 παίκτριες μας στις Εθνικές ομάδες και έχοντας και την 2η ομάδα στη Β Εθνική κατηγορία .Μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που έχει εκπρόσωπους στις 2 μεγαλύτερες κατηγορίες . Μόνος μου όσο εγωιστικό και αν ακούγεται .Δεν θα σας ξαναγράψω να κουράσω πως και τι. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου και των συνεργατών μου όμως στον Εργοτέλη .

Θα τα πούμε σύντομα όλα εφ’όλης της ύλης σε προγραμματισμένη συνέντευξη όπου θα δώσω απαντήσεις στα κορίτσια μου καταρχήν γιατί πλέον δεν έχω καμία αντοχή και ανοχή ώστε να παραμείνω στην ομάδα, πόσο μάλλον σκεπτόμενος μέχρι και να ηγηθώ του συλλόγου με αυτά που βλέπω, ακούω και διαβάζω.

Σας δηλώνω δημόσια ότι υπό αυτές τις συνθήκες, όπου μέχρι εχθές όλοι ήταν συνταυτισμένοι ,δεν προτίθεμαι να δηλώσω υποψηφιότητα ούτε φυσικά να συμμετέχω σε κανένα «σχήμα»

Ευελπιστώ σε αυτό το σύλλογο να έρθουν διοικούντες υψηλού βεληνεκούς, γιατί όπως διαβάζω ,ζητάμε να στηρίξουν σήμερα άνθρωποι που άφησαν απλήρωτα τα ενοίκια και ρεύματα μέσα στο «σπιτι» μας επι χρόνια, ζημιώνοντας το σωματείο με δεκάδες χιλιάδες ευρώ ,τότε εγώ και οι συνεργάτες μου σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε σε αυτό το ύψος των περιστάσεων.

Ποτέ δε ταυτίστηκα με κανέναν ή με κάποιο σχήμα όπως διάβασα ,η αλήθεια όμως είναι ότι κάποιοι άνθρωποι προσφέρθηκαν να συνδράμουν οικονομικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο επόμενο βήμα χωρίς κανένα ενεργό ρόλο σε καμία διοίκηση, κάτι που δυστυχώς δεν έχω ακούσει ή έχω δει διάθεση από κανέναν από τους λεγόμενους παλιούς παράγοντες .

Για αυτήν άλλωστε τη διοίκηση ,εγώ θα ήθελα αμιγώς «Εργοτελίτες»και ανθρώπους που έχουν διάθεση και «μπόρεση» έτσι ώστε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο της Γυναικείας μας ομαδας σε όλο το σωματείο ,με οργάνωση ,διαφάνεια ,σοβαρότητα .

Ο χρόνος ας είναι ο κριτής μας,
εγώ τραβάω γραμμή σήμερα και οποίος θέλει, μπορεί να έρθει να κάνουμε το λογαριασμό.

Ευχαριστώ πολύ τον κο Βρέντζο για τα καλά του λόγια και τη στήριξη του και ειλικρινά τον εκτιμώ ,γνωρίζοντας το τι έχει προσφέρει σε αυτό το σωματείο αλλά σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να έχω τη «μοίρα» του ως παράγοντας που ενώ έδωσε τόσα πολλά ,χλευάστηκε και αποδοκιμάστηκε από αυτούς τους λίγους που ενώ δεν έχουν βάλει ούτε ευρώ ,πάντα έχουν άποψη .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κο Στειακάκη που παρόλα όσα έχουν προηγηθεί ,δε θα ξεχάσω ότι μου έδωσε τη δυνατότητα πριν 4 χρόνια να ηγηθώ της ομάδας αυτής ,όταν με έχρισε και υπεύθυνο της και παίρνοντας την απο τα χέρια του πασίγνωστου στο λόφο καταστροφολόγου που λίγο κόντεψε να την διαλύσει (και αυτήν) από κακή διαχείριση και εξαφάνιση κεφαλαίων .

Και τέλος φυσικά θα ευχαριστήσω τον άμεσο συνεργάτη μου κο Πιλαφτσή Παναγιώτη που ήταν πάντα δίπλα μου και στην ομάδα στηρίζοντας την και αγαπώντας την (αν και προερχόμενος απ το σωματείο του ΟΦΗ )πολύ περισσότερο από πολλούς άλλους που τερματίζαν το λεγόμενο «εργοτελομετρο»αλλά δεν τους είδα ποτέ στο γήπεδο να δουν αγώνα ή να στηρίξουν αυτή την ομάδα .

Παναγιώτη σε ευχαριστώ ειλικρινά για όλη τη στήριξη .Συνεχίζουμε το έργο μας εκτός Εργοτέλη στην δουλειά μας !

Καλή τύχη και καλή συνέχεια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.