Αποχωρεί η «ψυχή» της Γόρτυνας

11:23 | 21/06/2020

Ο Γιώργος Σαβουϊδάκης δε συνεχίζει στο σύλλογο.

Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια εξαιρετικής προσπάθειας και δουλειάς ο «ισχυρός άνδρας» της Γόρτυνας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τον προεδρικό θώκο.

Στη δήλωση του, πάντως, τονίζει πως θα παραμείνει κοντά στην ομάδα και θα στηρίξει τη νέα διοίκηση. Αναλυτικά:

«Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια στο τιμόνι της Γόρτυνας, έφτασε η ώρα της αποχώρησης μου από την προεδρία της αγαπημένης μου ομάδας. Οι λόγοι της αποχώρησης μου είναι καθαρά προσωπικοί, μια που ένα πολύ σοβαρό όσο και ευαίσθητο θέμα που μου προέκυψε τον τελευταίο καιρό δεν μου δίνει πια το χρόνο και την δυνατότητα να υπηρετήσω τη Γόρτυνα όπως εγώ θα ήθελα και όπως συνήθισα να κάνω τόσα χρόνια.

Τα σχεδόν δέκα αυτά χρόνια έδωσα στη Γόρτυνα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Με τα λάθη μου, με τις παραλήψεις μου , με τις αστοχίες μου, αλλά πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας μας. Γι αυτό τώρα που φεύγω , φεύγω με ήσυχη τη συνείδηση μου. Αν πέτυχα κάτι στη Γόρτυνα ή αν συνέβαλα θετικά ή αρνητικά στα ποδοσφαιρικά πράγματα του τόπου μου δεν θα το κρίνω εγώ, αλλά ο κόσμος που με γνώρισε τόσο χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια στην προεδρία της Γόρτυνας γνώρισα και συνεργάστηκα με εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και ανθρώπους του ποδοσφαίρου κι έχω να θυμάμαι από αυτούς μόνο θετικά. Τους ευχαριστώ όλους έναν-έναν προσωπικά. Κι αν κάποια στιγμή δυσαρέστησα κάποιους, τους ζητάω συγνώμη. Δεν το έκανα από κακή πρόθεση, αλλά από το πάθος μου για την ομάδα μου και το ποδόσφαιρό.

Όπως είπα φεύγω από το τιμόνι της ομάδας μας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν φεύγω από την οικογένεια της Γόρτυνας. Παραμένω απλός στρατιώτης και θα σταθώ δίπλα στην νέα ηγεσία της ομάδας μας βοηθώντας τη με κάθε τρόπο. Ως τελευταίο μου μάλιστα μέλημα έχω θέση την εξεύρεση νέων ικανών ανθρώπων που σε συνεργασία με την "παλιά φρουρά" της Γόρτυνας, θα συγκροτήσουν ένα νέο δυναμικό Δ.Σ. και θα οδηγήσουν τη Γόρτυνα ακόμα ψηλότερα την επόμενη διετία που έρχεται.

Τέλος θα μου επιτρέψετε να αναφερθώ σε δύο ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις τόσο εμένα όσο και τη Γόρτυνα. Μιλάω για το Βαγγέλη Γαρεφαλάκη και τον Παναγιώτη Φρυσούλη. Δεν θα τους πλέξω το εγκώμιο γιατί δεν το έχουν ανάγκη, μια που με τα έργα τους και τις πράξεις τους μέχρι τώρα είναι κάτι παραπάνω από καταξιωμένοι στον κοινωνικό και επαγγελματικό τους χώρο. Απλά θα τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία και τη στήριξη στο πρόσωπό μου.

Εις το επανιδείν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.