Αποχώρησε από την Α2 και η Μεσαρά

19:37 | 07/07/2020

Οικονομικοί λόγοι αναγκάζουν το σύλλογο να μην συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα.

Η Μεσαρά ανακοίνωσε ότι τα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την πανδημία δεν της επιτρέπουν να πάρει μέρος στην Α2 της νέας χρόνιας και έτσι αποχωρεί. Μετά, έτσι, από την ΑΘΛΕΣΗ, άλλη μία ομάδα από το Ηράκλειο ακολουθεί τον ίδιο δρόμο.

Η ανακοίνωση: «Αγαπητοί Κύριοι,

Ο σύλλογός μας εδώ και χρόνια συμμετέχει στις Εθνικές κατηγορίες (Α2 – PRE LEAGUE) με συνέπεια και σοβαρότητα όντας ανταγωνιστικός εκπροσωπώντας έτσι το βόλλευ της Κρήτης σε ένα περιβάλλον ασφυκτικό οικονομικά μέσα από το οποίο καλούμασταν να ανταπεξέλθουμε έχοντας πάντα ως δεδομένο το τεράστιο μειονέκτημα της γεωγραφικής μας θέσης το οποίο μας υποχρέωνε να μετακινούμαστε κάθε 2ο σαββατοκύριακο προς την Αθήνα βασικά αλλά και προς όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η νέα κατάσταση όπως διαμορφώνεται εν μέσω πανδημίας, δεδομένου του ότι βρισκόμαστε σε μια περιοχή όπου οι επιχειρήσεις του τουρισμού είναι οι βασικοί πυλώνες στήριξης οικονομικά των προσπαθειών μας μέσω των χορηγιών τους, καθιστά την συμμετοχή μας στην Α2 αδύνατη, ειδικά μετά την τελευταία τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των σωματείων και της ΕΟΠΕ όπου δεν ξεκαθαρίστηκε με σαφήνεια η κατάρτιση των υποομίλων της Α2 του νότου με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να υπολογίσουμε το κόστος που θα κληθούμε να αναλάβουμε δεδομένου του ότι δεν γνωρίζουμε που θα κληθούμε να ταξιδέψουμε και να διαμείνουμε.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και εφόσον εως και σήμερα δεν έχουμε σαφή εικόνα των οικονομικών υποχρεώσεων που θα κληθούμε να αναλάβουμε, αποφασίσαμε να λάβουμε την πολύ δύσκολη απόφαση της μη συμμετοχής μας στην Α2 για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 κάνοντας χρήση του δικαιώματος επιλογής χαμηλότερης κατηγορίας δεδομένου του ότι η προθεσμία υποβολής του σχετικού αιτήματος λήγει σήμερα 6/7/2020. (ΕΠΙΣΥΝΆΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ.Σ ΥΠ ΑΡ. 16/4-7-2020)

Όντας στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά, έχοντας πάντα ως αρχές:

α) να υπηρετούμε το άθλημα, να το κάνουμε γνωστό στα νέα παιδιά και να το κάνουμε μέρος της ζωής τους,

β) να θεωρούμε ότι το βόλλευ είναι ένα και δεν έχει να κάνει με το σε ποια κατηγορία αγωνίζεσαι,

γ) να είμαστε συνεπείς σε αθλήτριες, χορηγούς και φιλάθλους,

ευχόμαστε καλή δύναμη με υγεία σε όλους και να μην ξεχνάτε ότι κάποιες φορές για να ανέβεις ψηλά χρειάζεται να κάνεις μερικά βήματα πίσω για να πάρεις φόρα,

καλό καλοκαίρι σε όλους,

εις το επανιδείν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημο: Αποχώρησε από το πρωτάθλημα η ΑΘΛΕΣΗ!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.