«Απόδραση» από την Πιερία για τον Ηρόδοτο!

15:57 | 20/01/2019

Επιστροφή στις νίκες για τον Ηρόδοτο έπειτα από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα - ο Αργκιλέσι το ''χρυσό'' γκολ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηρόδοτος ο οποίος επικράτησε με 1-0 του Αιγινιακού εκτός έδρας. Το γκολ της αναμέτρηση πέτυχε στο 47' ο Αργιλέσι. Η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 14.00 για συγκοινωνικούς λόγους. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έριξαν το βάρος περισσότερο στον αμυντικό τομέα με συνέπεια την μη δημιουργία φάσεων. Στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Ηρόδοτος προηγήθηκε με τον Αργιλέσι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβούλια στον αγώνα, πίεσαν όμως ο Κασμερίδης βρέθηκε σε καλή μέρα, στο 66' ο Ηρόδοτος είχε την ευκαιρία για το δεύτερο γκολ του Ηροδότου όμως η κεφαλιά του σημάδεψε το δοκάρι του Καραγκιόζη.

Στο 86', ο Κασμερίδης αντέδρασε ξανά σωστά σε προσπάθεια του Πολύζου, με την κρητική ομάδα να κρατάει τελικά το πολύτιμο 1-0. Έτσι, το σύνολο του Γιώργου Λυρώνη κέρδισε έπειτα από πέντε σερί ήττες και πήρε βαθιά ανάσα για την συνέχεια της Football league

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Έππας, Τσολακίδης, Παπαδόπουλος, Κούστα, Πολύζος.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Μουκίδης, Αγγελούδης, Γραικός, Νύκταρης, Γιαλούσης, Αργκιλέσι, Δαμιανάκης, Φραγκουλάκης, Τουγλής, Σιαλμάς.

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας) Βοηθοί: Καμπερίδης (Καβάλας), Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.