«Απόδραση» σε μοναστήρι και… ποταμό

09:56 | 24/07/2018

Ένα ξεχωριστό το απόγευμα πέρασαν οι παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι ξέφυγαν για λίγο από τις σκληρές καθημερινές προπονήσεις της προετοιμασίας και βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μέρη της περιοχής.

Συγκεκριμένα η αποστολή της κρητικής ομάδας επισκέφθηκε με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου, το φημισμένο Μοναστήρι της Παναγίας  της Προυσιώτισσας, όπως είναι κάνει και την περσινή χρονιά όπου και πάλι ο ΟΦΗ είχε βρεθεί για την προετοιμασία του στην περιοχή.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ προσκύνησαν και προσευχήθηκαν, ενώ εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο επικεφαλής της αποστολής στο Καρπενήσι και Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ζερβάκης, πρόσφερε αναμνηστικά δώρα του ΟΦΗ, στους ιερείς.

Πριν το Μοναστήρι, οι παίκτες του ΟΦΗ, επισκέφθηκαν και τα «Πατήματα της Παναγίας».Στην επιστροφή προς το ξενοδοχείο, η αποστολή επισκέφθηκε ένα ποτάμι της περιοχής και οι παίκτες, έκαναν με χαρά… φυσική παγοθεραπεία! Μάλιστα μαζί με τους παίκτες του έκανε και ο Νίκος Παπαδόπουλος!

Παρόντας, παρά την κόπωση του ταξιδιού ήταν και ο Τάσος Παπάζογλου, το τελευταίο χρονιά μετεγγραφικό απόκτημα του Ομίλου. Ο έμπειρος επιθετικός συμμετείχε τόσο στην επίσκεψη στο Μοναστήρι, όσο και στο ποτάμι και έτσι εντάχθηκε και τυπικά στις δραστηριότητες της νέας του ομάδας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.