Αποφασίζουν «λουκέτο»

08:11 | 13/03/2020

Σήμερα το απόγευμα το έκτακτο Δ.Σ της Superleague - αναβολές χθες σε όλα τα Εθνικά πρωταθλήματα

Δεδομένα, δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη και η Superleague μετα όσα συμβαίνουν στον κόσμο από την εξάπλωση του κορονοϊου. Xθες έγιναν οι σχετικές επαφές και σήμερα το απόγευμα (18.45) έπειτα από το έκτακτο Δ.Σ θα ανακοινωθεί η αναβολή μέχρι νεωτέρας.

Η προσπάθεια που έγινε χθες, δια περιφοράς, δεν έφερε αποτέλεσμα αφού δεν υπήρξε ομοφωνία ως προς τη λήψη της απόφασης κι έτσι η διοργανώτρια υποχρεώθηκε να συγκαλέσει Δ.Σ., για να επικυρωθεί και τυπικά η αναστολή.

Νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό: Τα πράγματα είναι σοβαρά και οφείλουμε να πειθαρχήσουμε άπαντες γιατί έχουμε να κάνουμε με πανδημία. Επομένως εντός της ημέρας καλούμαστε να αποφασίσουμε για αναβολή στα πλέι οφ και νομίζω ότι θα παρθεί αυτή η απόφαση.

Να σημειωθεί επίσης ότι και ο ΠΣΑΠ είχε ζητήσει αναβολή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, μετά την ταχύτατη διασπορά και μετασχηματισμό του κορονοϊού σε πανδημία.

Έτσι, αν εξαιρέσουμε την Premier League η οποία θα διεξαχθεί κανονικά και με κόσμο, τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν αναβληθεί ή οι αγωνιστικές τους θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Θυμίζουμε ότι στην χώρα μας δεν θα γίνει η παραμικρή αθλητική δραστηριότητα σε όλα τα αθλήματα, τουλάχιστον για το ερχόμενο Σ/Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλέι οφ: Αναβολή αποφάσισε η Super League λόγω κορωνοϊού

Ορίστηκε το Δ.Σ. για την αναβολή των πλέι οφ

Διακοπή σε Super League 2 και Football League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.