Απογοητευμένος ο Γιακουμάκης: «Δεν μπορώ να απολαύσω τα γκολ μου»

10:23 | 14/05/2021

Απογοητευμένος ο κρητικός επιθετικός μετά τον υποβιβασμό της Φένλο

O Γιώργος Γιακκουμάκης σημείωσε (76΄) το 26ο γκολ του στην Eredivisie, όμως δεν αποδείχθηκε αρκετό για να αποτρέψει την ήττα (3-1) της Φένλο από τον Άγιαξ στο Αμστερνταμ, αποτέλεσμα που οδηγεί στον υποβιβασμό της, αφού η Έμεν κατάφερε να νικήσει (3-1) την Χέρενφεν, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο κρητικός φορ εμφανίστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος Johan Inan της AD.

''Μετά τα πρώτα 15 παιχνίδια σκεφτήκαμε ότι μπορεί να απολαύσουμε την σεζόν όμως στη συνέχεια ήρθαν οι συνεχόμενες ήττες, δεν σκόραρε πολύ σε αυτό το διάστημα, δεν κερδίσαμε βαθμούς και παίξαμε το χειρότερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία. Ο πρώτος μου στόχος ήταν να μείνουμε, όχι να βγω πρώτος σκόρερ. Δεν έχω σημειώσει ποτέ τόσα πολλά γκολ, αλλά εύχομαι να μας είχαν σώσει. Αυτός ήταν ο πρώτος στόχος μου όταν έβαλα πάτησα τα πόδια μου στην Ολλανδία. Δεν ένιωθα ότι σκόραρα όταν χάσαμε. Δεν μπορώ πλέον να απολαύσω αυτή την διάκριση. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Είναι μια δύσκολη μέρα. Για εμένα και την ομάδα μου. Μια μέρα με άσχημα συναισθήματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. " είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το φινάλε του αγώνα.

Ενώ για το μέλλον του τόνισε: ''Δεν ξέρω αν θα είμαι και του χρόνου στην Φένλο, αλλά ελπίζω και είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψει σύντομα στην Eredivisie''

© ANP

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.