Απογοητευτικός ο ΟΦΙ!

16:52 | 24/11/2019

Πολύ κακή εμφάνιση για τον ΟΦΙ ηττήθηκε εντός έδρας από την Βέροια με 0-1, η οποία έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 33'

Αγχωμένος, άνευρος και χωρίς να απειλεί σημαντικά για 60 λεπτά, ο ΟΦΙ μοιραία ηττήθηκε εντός έδρας από την ομάδα της Ημαθίας για την 9η αγωνιστική της Football League.

Η Βέροια δημιούργησε τις καλύτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και παρά την αποβολή του Μπλέτσα στο 33'. Ο ΟΦΙ στο πρώτο 45λεπτο πήρε τα ηνία του αγώνα μετά το πρώτο τέταρτο όμως δεν απείλησε αρκετά την εστία του Βοσνιάδη. 

Στην επανάληψη, η Βέροια συνέχισε να απειλεί από στημένες φάσεις (φάουλ - κόρνερ) με τον Γιάννη Μάγγο να μην μπορεί να βρει τις λύσεις. Σε άσχημη μέρα αρκετοί παίκτες του ΟΦΙ, δεν μπόρεσαν να ''ανοίξουν'' το γήπεδο, η Βέροια έλεηχε το ματς και στο 68' ο Πασάς εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σέχου και με όμορφο πλασέ έκανε το 0-1. Στο επόμενο δεκάλεπτο ο ΟΦΙ πίεσε, όμως η Βέροια έδειχνε να αντέχει.

Η ομάδα της Ιεράπετρας προσπάθησε στα τελευταία λεπτά, ο Μάγγος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του όμως οι ευκαιρίες δεν ήταν ικανές να απειλήσουν την εστία της Βέροιας.

Κάπως έτσι η Βέροια επικράτησε δίκαια με 1-0 στο ''Βουζουνεράκειο'' απέναντι σε έναν ΟΦΙ που προβλημάτισε με την απόδοση του αλλά κυρίως το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βάλει δύσκολα σε μια ομάδα που έπαιζε με 10 παίκτες από το 33'

ΟΦΙ: Καραγκιολίδης, Τσελέπης, Σμίλτος, Σέκου, Βογιατζής, Αναστασόπουλος (70' Χρυσοφάκης), Παπαδόπουλος (68' Σκόνδρας), Χιντζίδης, Καραγιαννίδης, Κατσικοκέρης, Αποστολόπουλος

Βέροια: Boσνιάδης, Μαραγκός, Μπλέτσας, Στάμου, Μουχαλής, Ζούρκος (Ταϊρης), Βεργώνης, Πέντα (38' Α. Ζούρκος), Σιμόνι, Χαντζάρας, Πασάς (78' Σκαθαρούδης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Live της αναμέτρησης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.