Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο ΒΑΚ

14:05 | 20/04/2018

Λύση στο θέμα της διακοπής ηλεκτροδότησης του ΒΑΚ, με την ΠΑΕ ΟΦΗ να ευχαριστεί τον Ηρακλειώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη για την καταλυτική βοήθειά του.

Ένα σημαντικό χρέος που είχε συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια, από την περίοδο της… παλαιάς ΠΑΕ, ήταν ο λόγος που η ηλεκτροδότηση στο αθλητικό κέντρο είχε διακοπεί και οι ανάγκες εξυπηρετούνταν με γεννήτριες. Έπειτα όμως από επαφές και συζητήσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων, βρέθηκε λύση και η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε.

Από την πλευρά της ΠΑΕ δόθηκε προκαταβολή ενώ παράλληλα έγινε ρύθμιση του υπόλοιπου χρέους, κάτι που όπως τονίζουν στον ΟΦΗ ήταν η καλύτερη δυνατή λύση, τόσο για την ΠΑΕ, όσο και για την ΔΕΗ.

Με την ολοκλήρωση όλων των ενεργειών, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο Σωκράτη Βαρδάκη, για την συνδρομή του στην διευθέτηση του θέματος, αλλά και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, για την κατανόηση στο αίτημα του ΟΦΗ και την ειλικρινή του στάση, στο θέμα αυτό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.