Αποκλείστηκε ο Τσιτσιπάς

12:59 | 11/10/2018

​Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-0 από τον Κέβιν Άντερσον, ο οποίος... εκδικήθηκε τον Έλληνα πρωταθλητή για τις δυο ήττες του μέσα στη σεζόν, παίρνοντας το εισιτήριο για τους “8” του Shanghai Masters.

 Ο Νοτιοαφρικανός ήταν πιο ψύχραιμος και συγκεντρωμένος από τον 20χρονο πρωταθλητή μας και δικαίως έφτασε στη νίκη-πρόκριση για τα προημιτελικά του προτελευταίου Masters της φετινής σεζόν.Ο Άντερσον, Νο7 του ταμπλό στην Σαγκάη, ευτύχησε να έχει σε υπέροχη ημέρα το σερβίς του, με τον Στέφανο να μην βρίσκει αρκετές λύσεις στα γκέιμς υποδοχής του, μιας και έφτασε μόλις σε τρία μπρέικ πόιντς, από τα οποία εκμεταλλεύτηκε το ένα.Αξίζει να σημειωθεί, πως όλα αυτά έγιναν στο εναρκτήριο σετ του αγώνα.

Μετά από 1 ώρα και 41 λεπτά μάχης, ο Στεφ ηττήθηκε με 6-4, 7-6(1) κι έχασε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει αύριο τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του δυνατού τουρνουά της Κίνας.

Αυτήν η ήττα, ψαλιδίζει και τις ελπίδες του Έλληνα πρωταθλητή για την είσοδο στους πρώτους 10 της λίστας Race to London, ώστε να έχει την ευκαιρία να βρεθεί, έστω ως αναπληρωματικός, στα ATP World Tour Finals του Λονδίνου στο τέλος της χρονιάς, χωρίς πάντως να σημαίνει πως ακόμη δεν έχει ελπίδες να το καταφέρει.

Ο Άντερσον θα παίξει για ακόμη μια φορά φέτος μετά την μεταξύ τους μονομαχία στον τελικό του Wimbledon, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με φόντο τα ημιτελικά του Shanghai Masters.

Πηγή:
tennis24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.