Αποκλείστηκε στα Σπάτα ο Γιαννίκης και άτομα από το επιτελείο της ΑΕΚ

09:44 | 25/01/2022

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που σάρωσε την Ελλάδα δημιούργησε φοβερά προβλήματα, με την ΑΕΚ να αποτελεί ένα άκρως χαρακτηριστικό παράδειγμα αφού η μισή ομάδα βιώνει μία απίστευτη ταλαιπωρία σε δύο μέτωπα.

Η κακοκαιρία με το όνομα "Ελπίδα" επελαύνει και αν κρίνει κανείς από την ταλαιπωρία που έχει προκαλέσει στους κατοίκους της χώρας από το πρωί της Δευτέρας, μάλλον δεν υπήρχε η κατάλληλη προετοιμασία για την προστασία των πολιτών απέναντι σε αυτό το ακραίο καιρικό φαινόμενο.

Το έμφραγμα στους δρόμους της πρωτεύουσας με εγκλωβισμένους οπαδούς να μένουν για ώρες στα αυτοκίνητά τους είναι ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασης, ενώ και το πρόγραμμα των ομάδων φαίνεται πως έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από την όλη κατάσταση.

Και αυτό γιατί μετά από την πρωινή προπόνηση στα Σπάτα, υπήρχαν οι τυχεροί ποδοσφαιριστές που αναχώρησαν για τα σπίτια τους χωρίς να συναντήσουν κάποιο πρόβλημα στους δρόμους, υπήρχαν όμως και οι άτυχοι, με τις αντοχές τους να δοκιμάζονται σε μέγιστο βαθμό.

Συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη του επιτελείου έμειναν για τέσσερις ώρες παγιδευμένοι στους δρόμους φεύγοντας από το προπονητικό, για να καταφέρουν τελικά μετά κόπων και βασάνων να φτάσουν στο ξενοδοχείο "Holiday Inn" έχοντας εγκαταλείψει τα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό.

Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες από πλευράς ΑΕΚ για να βολευτούν στο ξενοδοχείο, αυτό δεν κατέστη απολύτως δυνατό, με πάρα πολύ κόσμο να επιλέγει τη λύση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου για να βρει ένα... καταφύγιο μετά από ώρες ταλαιπωρίας στην Αττική Οδό και έτσι τα ελεύθερα δωμάτια να εξαφανίζονται γρήγορα.

Με λίγα λόγια, οι συγκεκριμένοι παίκτες μαζί με μέλη του επιτελείου της Ένωσης είναι εγκλωβισμένα στο ξενοδοχείο, την ώρα που στα Σπάτα βρίσκεται -μή έχοντας άλλη επιλογή- ένα άλλο γκρουπ ανθρώπων της ΑΕΚ.

Μάλιστα διανυκτέρευσαν εκεί (ο Γιαννίκης και άλλα δέκα μέλη του επιτελείου) αφού δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν, με το προπονητικό να μην είναι καν προσβάσιμο από το χιόνι που έχει καλύψει τα πάντα στην περιοχή, ενώ λίγο πριν τις 20:00 κόπηκε και το ρεύμα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.