H ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε πλήρη φάκελο για το 2ο στάδιο της αδειοδότησης!

12:13 | 02/05/2018

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capitano.gr, την Δευτέρα (30/04) η ΠΑΕ ΟΦΗ έστειλε εκ νέου στοιχεία στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων για την δεύτερη φάση της αδειοδότησης

To ρεπορτάζ αναφέρει η ΠΑΕ ΟΦΗ την Δευτέρα (30/04) κατέθεσε φάκελο με εκ νέου στοιχεία που αφορά την δεύτερη φάση της αδειοδότησης. Στις τάξεις της κρητικής ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία για την θετική έκβαση στην υπόθεση της επιτήρησης η οποία θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου. Ακόμα μια φορά, αρκετοί ήταν εκείνοι που βοήθησαν την κρητική ομάδα, η οποία τακτοποίησε όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να έχει τις προϋποθέσεις για να περάσει με επιτυχία και τον δεύτερο βαθμό αδειοδότησης (περίοδος Ιανουάριος - Απρίλιος).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ είναι από τις λίγες ΠΑΕ σε Superleague και Football league, που έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο ενώ τις τελευταίες ημέρες έγινε ένας... αγώνας δρόμου ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο... εξαψήφιο ποσό έτσι ώστε να προλάβουν στην ΠΑΕ την καταληκτική ημερομηνία (30/04).

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του Απριλίου η ΠΑΕ ΟΦΗ πέρασε το πρώτο βαθμό αδειοδότησης, αναμένει την επίσημη ανακοίνωση της επόμενες ημέρες για την β' φάση ενώ το τρίτο στάδιο ολοκληρώνεται στα μέσα Ιουλίου.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.