Aπολαυστικός Τεντόγλου: «Πάτησα στο... σπίτι μου, χαζομάρα, ξόδεψα ενέργεια χωρίς λόγο»

SMS
14:40 | 23/08/2023

Έχει συνηθίσει να εντυπωσιάζει με τα άλματα του αλλά και τις δηλώσεις του, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης

Ο Μίλτος Τεντόγλου προκρίθηκε στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Στίβου (24/8, 20:30), πέρασε το όριο των 8.15μ. με το τρίτο του άλμα να είναι στα 8.25μ. Mάλιστα, στον πανηγυρισμό του για την πρόκριση μιμήθηκε τον... Ross Geller από τα «Φιλαράκια»:

Επίσης, ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστικός στις δηλώσεις του αργότερα:

«Δεν ανησύχησα. Είμαι λίγο βλάκας. Εκανα άκυρο για δύο εκατοστά. Ηταν εύκολη η πρόκριση. Είπα να πατήσω πίσω στο δεύτερο άλμα και πάτησα… στο σπίτι μου και έκανα 7,95μ. Δεν φοβήθηκα, απλά έκανα παραπάνω άλματα. Για ποιον λόγο; Χαζομάρα μου. Αύριο είναι ο τελικός και ξόδεψα τσάμπα ενέργεια. Και το έχω ξανακάνει. Συμβαίνει όταν πηγαίνεις σε νέο στάδιο, το οποίο εδώ είναι φανταστικό» είπε αρχικά και πρόσθεσε ερωτώμενος για το 8,54μ, του Τζαμαϊκανού:

«Αύριο όλα ξεκινούν από το μηδέν. Το 8,54μ που έκανε δεν μετράει αύριο. Ολα από την αρχή. Οπως τον είδα βέβαια, πιστεύω ότι μπορεί και παραπάνω. Κι εγώ πιστεύω θα βγάλω ένα τέτοιο άλμα. Θέλω πολύ να κερδίσω, αλλά δεν θα με πειράξει αν χάσω ενώ θα έχω κάνει μία μεγάλη επίδοση. Πολλοί πέρασαν με το τρίτο άλμα. Ηταν 20 άτομα στον προκριματικό και περιμέναμε ώρα. Θα γίνει ωραίος τελικός»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.