Απόψε το μεγάλο ραντεβού της Εθνικής με την Ιταλία

09:59 | 08/06/2019

Η Ελλάδα υποδέχεται απόψε την Ιταλία στο ΟΑΚΑ (21:45, Cosmote Sport 1, OPEN TV), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2020.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται απέναντι σε ένα μεγάλο ραντεβού και σε μία μεγάλη πρόκριση, θέλοντας τη νίκη που θα τη βάλει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης αν και ακόμα είναι νωρίς.

Απέναντί της η Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία με σκοπό όχι μόνο να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών, αλλά να δημιουργήσει την ομάδα του μέλλοντος. Οι Ιταλοί ξεκίνησαν ιδανικά στον όμιλο πετυχαίνοντας δύο νίκες, 2-0 και 6-0 κόντρα σε Φινλανδία και Λιχτενστάιν αντίστοιχα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα πλην της απουσίας του Τάσου Δώνη ο οποίος τέθηκε εκτός μάχης.

Οσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε ένα... μισοάδειο ΟΑΚΑ όπου δεν υπολογίζεται να βρίσκονται πάνω από 20-25.000 θεατές (η προπώληση των εισιτηρίων έχει φτάσει στις 12.000).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστασιάδης: «Θα ματώσουμε στο γήπεδο»

Ο Κιελίνι αποθέωσε Μανωλά-Παπασταθόπουλο

Τηλεοπτικές εκπλήξεις για το Ελλάδα-Ιταλία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.