Τι είπε ο Αυγενάκης για την πρόταση του ΟΦΗ

15:43 | 27/05/2020

​O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε στην ΕΡΤ για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στην πρόταση του ΟΦΗ για φιλάθλους στις εξέδρες ενώ μίλησε και για την πλατφόρμα του ψηφιακού μητρώου

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League, μετά το ''οκ'' της κυβέρνησης. Κατόπιν,ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξηγεί πώς πάρθηκε η απόφαση για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης, ενώ δίνει και την εκτίμησή του για το πόσο καιρό μπορεί να είναι "ανταγωνιστικό" και "δυνατό" το πρωτάθλημα χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρόταση του ΟΦΗ για μια μίνιμουμ παρουσία κόσμου της τάξεως του 20%. ''Παρ όλο που έχει κατατεθεί πρόταση από πλευράς διοίκησης του ΟΦΗ, δεν έχει δοθεί το πράσινο φως από τους ειδικούς'', τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την καταχώρηση των ερασιτεχνικών σωματείων στην πλατφόρμα του ψηφιακού μητρώου, τονίζοντας πως επιτέλους ο αθλητισμός μπαίνει στην ψηφιακή εποχή και για πρώτη φορά νοικοκυρεύεται το αθλητικό οικοδόμημα στη χώρα μας.

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και επίσημα σέντρα στη Super League 6/7 Ιουνίου

Πλέι οφ: Μέχρι 300 άτομα στα γήπεδα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.