Αποστολή με δύο ερωτηματικά

09:00 | 19/04/2024

Το μεσημέρι ο Δέλλας ανακοινώνει την αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Βόλο.

Μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης ο Τραϊανός Δέλλας θα γνωστοποιήσει την αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με την ομάδα του Βόλου, για την 5η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Επί της ουσίας τα ερωτηματικά είναι δύο κι αφορούν τους Μπρεσάν και Χιμένεθ. Αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά χθες και ξεπέρασαν μία και καλή τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Δέλλας θα τους πάρει στην αποστολή. Μη ξεχνάτε πως οι δύο παίκτες έμειναν για αρκετό καιρό εκτός, ειδικά ο Μπρεσάν που είχε σοβαρότερο τραυματισμό και δεν είναι απολύτως έτοιμοι σε φυσική κατάσταση.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι... έχουν αποκλειστεί ήδη από την αποστολή. Ο Δέλλας είναι αυτός που θα κρίνει αν θα τους πάρει για το παιχνίδι με τον Βόλο ή αν θα τους αφήσει εκτός για να τους έχει πανέτοιμους για τα δύο επόμενα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Εκτός αν πάρει έναν από τους δύο.

Τα ερωτήματα θα απαντηθούν σε λίγη ώρα όταν ο Μακεδόνας προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή του ΟΦΗ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, αυτό το Σάββατο στις 18:30.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.