Αποστολή με ερωτηματικά

08:00 | 03/01/2022

Σε λίγη ώρα ο Νίκος Νιόπλιας θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα ταξιδέψουν για την Τρίπολη.

Με απουσίες, κρούσματα, αλλά και ευχάριστες ειδήσεις θα αναχωρήσει ο ΟΦΗ για την Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα (Τρίτη, 19:30) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Οι βασικότερες απουσίες εντοπίζονται στο τέρμα, με τον Βάτερμαν να είναι ο μοναδικός διαθέσιμος(!), ενώ ο προπονητής του ΟΦΗ δεν θα έχει στη διάθεσή του, μεταξύ άλλων, τους Μαρινάκη και Γιάννου που ταλαιπωρούνται από την ίωση. Στην περίπτωση του Μαρινάκη, με δεδομένη την απουσία του αναμένεται να δούμε τον Βούρο στο δεξί άκρο της άμυνας που σημαίνει ότι θα αλλάξει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Τα ευχάριστα έχουν να κάνουν με τους Νέιρα και Ντουρμισάι. Αμφότεροι ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Μένει να δούμε αν θα είναι στην αποστολή (η προπόνηση αρχίζει στις 09:30) για την αναμέτρηση στην Τρίπολη και αν είναι αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ερωτηματικό υπάρχει με τον Τοράλ, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποφόρτισης και είναι αμφίβολος. Ωστόσο, μέχρι να γνωστοποιηθεί η αποστολή (το μεσημέρι) όλα είναι ανοιχτά.

Όλα αυτά βέβαια με έναν σημαντικό αστερίσκο που έχει να κάνει με το αν θα γίνει το παιχνίδι, αφού ο Αστέρας θα κάνει νέα τεστ σήμερα (μετράει ήδη 5 κρούσματα) υπό το φόβο να έχει γίνει διασπορά του κορωνοϊού.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.