Αποστολή με προσθήκες και απουσίες

18:49 | 22/09/2022

Η αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό της Παρασκευής με τον Γιούχτα στις Αρχάνες.

Τοράρινσον και Μπουζούκης επέστρεψαν στις προπονήσεις, τα προβλήματα λιγοστεύουν για τον Νίκο Νιόπλια και την Παρασκευή θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του στο φιλικό με τον Γιούχτα στις Αρχάνες.

Στην αποστολή δεν είναι ο Ντίκο, ο οποίος έχει άδεια και ο Μπιφουμά που είναι με την Εθνική της χώρας του.

Στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχαν ο Samer Almohaimmed, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της Κ19, Σπύρος Ζαχαριουδάκης και αμφότεροι είναι στην αποστολή του φιλικού.

Στην αποστολή είναι φυσικά και ο Γιον Τοράλ, ο οποίος θα λάβει μέρος αφού είναι έτοιμος και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος και για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την επόμενη Κυριακή.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Με τους Gudmundur Thorarinsson και Γιάννη Μπουζούκη να προπονούνται κανονικά, πραγματοποιήθηκε η σημερινή (22/9) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η οποία περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Assane Diousse, όπως και ο Bruce Kamau, με τους Κώστα Γιαννούλη, Νίκο Μαρινάκη και Juan Neira να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισε θεραπεία.

Στην προπόνηση συμμετείχε ο Samer Almohaimmed, αλλά και ο ποδοσφαιριστής της Κ19, Σπύρος Ζαχαριουδάκης, ενώ απουσίασε ο διεθνής, Thievy Bifouma και o Nouha Dicko, ο οποίος έχει άδεια.

Στην αποστολή για τον αυριανό (23/9) φιλικό αγώνα με τον Γιούχτα, συμπεριλήφθηκαν οι: Σωτηρίου, Μανδάς, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Πασαλίδης, Διαμαντής, Yohou, Perea, Στάικος, Toral, Μπουζούκης, Kamau, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Guerrero, Durmishaj, Ζαχαριουδάκης και Almohaimmed.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.