Αποσύρθηκε ο Πετρόπουλος, το ευχαριστώ στον ΟΦΗ

19:51 | 21/10/2021

«Κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αντώνης Πετρόπουλος

Στο μακροσκελές μήνυμά του είπε το δικό του «αντίο» ευχαριστώντας, μεταξύ πολλών άλλων, τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το μήνυμα του στο Instagram:

«Ξεκίνησα πιτσιρικάς με τον πατέρα μου τον Λουκά να με τρέχει από γήπεδο σε γήπεδο στην γειτονιά μου στο Π. Φάληρο αρχικά, και κατόπιν σε όλη την Αθήνα. Παρόλο το ψιλόλιγνο σκαρί μου είχα το ένστικτο να είμαι στο σημείο που έπρεπε για να σπρώξω την “αγαπημένη” στο πλεχτό…

Αυτό είδαν πολλοί και άρχισαν να πλαγιοκοπούν με ενδιαφέρον τον πατέρα μου και να κάνουν ερωτήσεις για τον “μικρό” και να ακούγεται το όνομα μου όλο και πιο δυνατά.

Την κίνηση την έκανε το @egaleofc_official πρώτα από όλους και από εκεί ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα… Από εκεί και πέρα λίγο πολύ γνωστά τα βήματα και οι σεζόν στον @fcpanathinaikos , @aekfc_official , @oficretefc @apollonsmirnisfc_official , #kalonifc @sscalciobari @platanias_official , @doxadramasofficial @aspropyrgos_fc @ethnikospiraeusofficial @ilioupolifc.

Φυσικά ξεχωριστή τιμή οι συμμετοχές με το εθνόσημο στην Νέων και Ελπίδων και η κλήση στην Ανδρών. @greeknational_official

Δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν και τίποτα μια και χαιρόμουν την κάθε μέρα στο γήπεδο, αλλά σίγουρα τα χρόνια, που ήταν πιο πολλά στον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό με σημάδεψαν με τίτλους και μεγάλες στιγμές, και μεγάλους παίχτες!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε συμπαίχτη που παίξαμε παρέα σε συλλογικό ή εθνικό επίπεδο, σε κάθε προπονητή μου και μέλος του τεχνικού team φυσικοθεραπευτές, φροντιστές.

Το μεγαλύτερο και ολοκληρωτικό ευχαριστώ στην γυναίκα μου την Ηρώ και την οικογένεια μου, τον αδερφό μου την μητέρα μου που ακόμα και στα λάθη μου, στις άστοχες επιλογές ήταν πάντα εκεί και στάθηκαν βράχοι δίπλα μου σε όλα… στην οικογένεια μου ανήκει και ο μάνατζερ μου, ο Γιάννης Γλυκός που μαζί αντιμετωπίσαμε χαρές και λύπες!

Σταματάω την επαγγελματική μου καριέρα σαν ποδοσφαιριστής!!!

Σίγουρα θα παραμείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου που μου πρόσφερε τόσα πολλά!!!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην @adidasfootball @adidas που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια τους φίλους που συνεργάζομουν για πολλά χρόνια @misitzis_g @bontikoulis @dimitriskoukouves @agisao

Είμαι ευγνώμων…

Σας ευχαριστώ όλους!

Ευχαριστώ το Θεό για όλα!!!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.