Αποθέωσε Καλαϊτζάκη ο προπονητής των Μπακς

08:07 | 19/10/2021

"Πραγματικά δεν τον γνώριζα όταν τον επιλέξαμε στο NBA Draft 2021, όμως μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση από όσα είδα στο Summer League και στη διάρκεια της προετοιμασίας" είπε ο Μπουντενχόλζερ

Συνέντευξη στον Χάρη Σταύρο, απεσταλμένο του Sport24.gr παραχώρησε ο προπονητής των Μπακςενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Μάλιστα, ρωτήθηκε για την παρουσία του κρητικού γκάρντ και μεταξύ άλλωνπαραδέχθηκε πως η επιλογή του Καλαϊτζάκη ήταν επιλογή του GM Τζον Χορστ και δήλωσε ευχαριστημένος από την εικόνα του σε Summer League και training camp.

"Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, στα δικά μου μάτια, είναι το IQ του, είναι ένας έξυπνος μπασκετμπολίστας. Εκτός από αυτό όμως είναι ένας μακρύς, αθλητικός παίκτης που πραγματικά παίζει με αυτοπεποίθηση. Παίζει με την ιδέα ότι πραγματικά αξίζει να βρίσκεται εδώ. Επιτίθεται προς το καλάθι, όταν περνάει από τα σημεία του και τελειώνει τις φάσεις στη ρακέτα, νομίζω ότι αυτό το κομμάτι είναι ένα από τα πιο δυνατά στο παιχνίδι του. Έχει αθλητικότητα και μακριά χέρια και μπορεί να είναι θετικός και στην άμυνα" ήταν τα λόγια του Μπουντενχόλζερ.

Ο Καλαϊτζάκης έπαιξε και στους πέντε αγώνες της pre season, κυρίως στη θέση του πλέι μέικερ. Με τους Γκρίζλις είχε δύο άστοχα τρίποντα, δύο ριμπάουντ και μία ασίστ σε 21 λεπτά, με τους Νετς ήταν πενταδάτος απέναντι σε Χάρντεν και Ντουράντ, είχε 6 πόντους (2/6 δίποντα, 2/2 βολές), 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 31 λεπτά, με τους Θάντερ είχε 4 πόντους (1/5 δίποντα, 2/2 βολές) και 3 ριμπάουντ σε 12 λεπτά και απέναντι σε Τζαζ (ένα άστοχο σουτ σε έξι λεπτά) και Μάβερικς (δύο πόντοι σε πέντε λεπτά) έπαιξε λίγο.

"Πραγματικά δεν τον γνώριζα όταν τον επιλέξαμε στο NBA Draft 2021, όμως μου έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση από όσα είδα στο Summer League και στη διάρκεια της προετοιμασίας" μας είπε ο coach του περσινού πρωταθλήματος και πρόσθεσε πως: "Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να βελτιώνεται, υπάρχουν τόσα θετικά στοιχεία για τα οποία μπορούμε να συζητήσουμε αλλά και πολύς χώρος και χρόνος για να βελτιωθεί και να ωριμάσει. Πρέπει να συνεχίσει να μαθαίνει τις αποστάσεις μας, αυτά που κάνουμε στην επίθεση και να είναι πειθαρχημένος στην άμυνα. Πρέπει να χωρέσει στον ρόλο του και να κάνει αυτά που θα τον βοηθήσουν να κερδίσει θέσεις. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει το σουτ, μέχρι στιγμής δουλεύει πραγματικά πολύ σκληρά". κατέληξε ο κόουτς των ''ελαφιών''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συνέντευξη του Γιώργου Καλαϊτζάκη στο Capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.